ناصر ابراهيمي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: با سعي و تلاش بازيکنان ملي پوش براي چهارمين بار تيم ملي فوتبال ايران به جام جهاني راه پيدا کرد و گلي را که رضا قوچان نژاد مهاجم تيم ملي فوتبال ايران در بازي با کره جنوبي به ثمر رساند ما را به ياد گل خداداد عزيزي در بازي با استراليا انداخت و تنها تفاوت گل اين دو مهاجم اين بود که قوچان نژاد از کنار زمين توانست گل ايران را به ثمر برساند و خداداد با فرار از ميان مدافعين وسط استراليا توانست گل راهيابي ايران به جام جهاني را روانه مارک بوسينچ کند.
کارشناس و پيشکسوت فوتبال ايران تصريح کرد: گل رضا قوچان نژاد يک گل زيبا بود که حاصر تجربه اين بازيکن در تعقيب مدافع کره جنوبي داشت موجبات به ثمر رساندن اين گل را فراهم کرد.
وي افزود: تيم ملي فوتبال ايران سه سيکل زماني را طي کرد که در اولين دوره آن تيم ما از تيمهاي کم شهرت آسيايي نيز شکستهايي را متحمل ميشود پس از آن با گذشت زمان تيم ملي توانست با دستورات کادر فني کمي خود را وفق دهد و در اين دوره ما هم توانستيم به پيروزي دست پيدا کنيم و هم از برخي تيمها شکست خورديم و در نهايت تيم ملي فوتبال ايران دارد دوره سوم خود يعني سه بازي اخير براي راه يابي به جام جهاني شد که ما توانستيم تمامي سه تيم رقيب خود را با شکست مواجه کنيم و با اقتدار راهي برزيل شويم.
ابراهيمي تاکيد کرد: شش يا هفت بازيکن تاثير گذار تيم ملي فوتبال ايران از باشگاه استقلال تهران دعوت شده بودند که به بازي يکديگر عادت داشتند و توانستند هارموني خوبي را نيز با ساير بازيکنان دعوت شده به تيم ملي را بوجود آورند و در نهايت چنين نتيجهاي را رقم بزنند.
وي اشاره کرد: تيم ملي فوتبال ايران در اين سي بازي اخير بسيار فداکارانه کار کرد و ما هم از دفاع ترکيبي خوب برخوردار بوديم و هم اينکه هافبکهاي ما بازي ترکيبي مناسبي را انجام ميدادند.
کارشناس فوتبال ايران گفت: در ابتداي مسابقه ايران و کره جنوبي کيروش ابتدا با ترکيب 3-3-4 بازيکنان را راهي زمين مسابقه کرد اما رفته رفته ترکيب تيم ملي ما به 1-3-2-4 تغيير رويه داد و ما توانستيم به خوبي مرکز زمين را از آن خود کنيم و با حفظ توپ تمرکز فکري بازيکنان کره جنوبي را بر هم بزنيم البته ناگفته نماند که تيم ملي کره جنوبي در تهران نيز بازي به نسبت خوبي را از خود نشان داد و در اولسان هم عملکرد قابل قبولي داشت اما در نهايت اين قدرت تفکر کيروش بود که تيم را به پيروزي رساند.
ابراهيمي در پايان خاطر نشان کرد: تيم ملي ما با شجاعت فراوان بازي کرد و هم دروازهبان و هم مدافعين ما از خود گذشتگي کردند و حملات کرهايها را به هر نحوي که شد دفع کردند که کرهايها با ده حمله نتوانستند به گل برسند اما ايران با کسب يک يا دو موقعيت توانست با تک گل رضا قوچان نژاد و پاس زيباي آندرانيک تيموريان به جام جهاني راه پيدا کند./مح