به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ یحیی رمضانی با اعلام این خبر افزود: این طرح با حدود 890 گاو داری در سطح استان از 28 خرداد الی 21 تیر اجرا می شود.
وی در خصوص شناسایی واحد های فعال و غیر فعال اظهار داشت: سرشماری با مراجعه مستقیم به تمام گاوداری های استان صورت می گیرد کسی استفاده از مشاهدات عینی و اطلاعات موجود و مصاحبه با مدیر واحد برای تمامی واحدهای فعال پرسشنامه تکمیل می شود.
رمضانی با بیان اینکه سهم قابل ملاحظه ای از شیر و گوشت کشور توسط گاوداری های صنعتی تولید شود عنوان کرد: به منظور شناخت نحوه فعالیت و بازدهی این صنعت و برنامه ریزی برای افزایش تولید، افزایش بهره وری و بهبود کیفیت محصولات این بخش، وجود آمار و اطلاعات بهنگام امری اجتناب ناپذیر است.
وی با بیان اینکه استان البرز یکی از تولید کنندگان عمده شیر در کشور است، تصریح کرد: در سال زراعی سال 90 در استان البرز 10 هزار تن گوشت قرمز، 279 هزار تن شیر، 45 هزار تن گوشت مرغ ، 30 هزار تن تخم مرغ و 0.34 صدم نیز عمل تولید شده است.
مدیر کل آمار و اطلاعات و GIS استانداری البرز در پایان با اشاره بر همکاری 13 آمارگیر و 3 کارشناس مسئول خاطر نشان کرد: در این طرح که به همت مرکز آمار ایران و استانداری انجام می شود تاکید بر دریافت اطلاعات دقیق گاوداری های صنعتی، میزان تولید، فروش و . . . است و لازم است فرمانداران بخشداران و نیروی انتظامی همکاری لازم را در این طرح به عمل آورند. /جم