مدیر کل آمار و اطلاعات و GIS استانداری البرز از سر شماری گاو داری های صنعتی برای اولین بار پس از تشکیل استان البرز خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ یحیی رمضانی با اعلام این خبر افزود: این طرح با حدود 890 گاو داری در سطح استان از 28 خرداد الی 21 تیر اجرا می شود.
وی در خصوص شناسایی واحد های فعال و غیر فعال اظهار داشت: سرشماری با مراجعه مستقیم به تمام گاوداری های استان صورت می گیرد کسی استفاده از مشاهدات عینی و اطلاعات موجود و مصاحبه با مدیر واحد برای تمامی واحدهای فعال پرسشنامه تکمیل می شود.
رمضانی با بیان اینکه سهم قابل ملاحظه ای از شیر و گوشت کشور توسط گاوداری های صنعتی تولید شود عنوان کرد: به منظور شناخت نحوه فعالیت و بازدهی این صنعت و برنامه ریزی برای افزایش تولید، افزایش بهره وری و بهبود کیفیت محصولات این بخش، وجود آمار و اطلاعات بهنگام امری اجتناب ناپذیر است.
وی با بیان اینکه استان البرز یکی از تولید کنندگان عمده شیر در کشور است، تصریح کرد: در سال زراعی سال 90 در استان البرز 10 هزار تن گوشت قرمز، 279 هزار تن شیر، 45 هزار تن گوشت مرغ ، 30 هزار تن تخم مرغ و 0.34 صدم نیز عمل تولید شده است.
مدیر کل آمار و اطلاعات و GIS استانداری البرز در پایان با اشاره بر همکاری 13 آمارگیر و 3 کارشناس مسئول خاطر نشان کرد: در این طرح که به همت مرکز آمار ایران و استانداری انجام می شود تاکید بر دریافت اطلاعات دقیق گاوداری های صنعتی، میزان تولید، فروش و . . . است و لازم است فرمانداران بخشداران و نیروی انتظامی همکاری لازم را در این طرح به عمل آورند. /جم
برچسب ها: مرغ ، تولید ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار