به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان،
دکتر علوی دلیل بسیاری از این مسمومیتها را استفاده از غذاهای کنسروی
که خوب جوشانده نشده اند بیان کرد و افزود: این امر بیشتر در مسافرت ها
اتفاق می افتد .علاوه بر این ،گاهی اوقات این مسمومیت ناشی از مواد افزودنی
است که برای ماندگاری بیشتر این محصولات به آنها اضافه میشود.
وی ادامه
داد : ظروف بسته بندی نیز بدلیل داشتن نوعی روکش فلزی ، این نوع مواد
غذایی را دچار مسمومیت می کند که به آن مسمومیت ناشی از فلزات سنگین گفته
می شود.
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان ، مهم ترین مسئله در استفاده از
غذاهای کنسروی را جوشاندن کامل آنها قبل از مصرف اعلام کرد تا مواد سمی آن
با حرارت خنثی شوند./س