به گزارش
گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از "شاتا" جهانگير شاهمرادي افزود: در حال حاضر 879 پروانه بهره برداري در بخش صنعت، با اشتغالزايي اسمي بيش از 27 هزار نفر در استان صادر شده است.
شاهمرادي اضافه كرد: در بخش معدن نيز 233 فقره پروانه بهره برداري با اشتغالزايي 2526 نفر، حدود 43 گواهي كشف معدني و 41 مجوز برداشت در زمينه هاي مختلف مواد معدني در استان وجود دارد.
به گفته وي معادن برجسته استان شامل سنگ گچ، بيتومين، سنگ لاشه و سيليس است و محدوده درخواست ثبت شده معدن در سال 91 حدود 700 فقره و پروانه اكتشاف31 فقره بوده است و تعداد گواهي اكتشاف 21 ليست و نيز مجوز برداشت 43 فقره از ابتداي سال جاري تاكنون است.
شاهمرادي با اشاره به ميزان صادرات از اين استان تاكيد كرد: وجود 3 واحد پتروشيمي در استان، 2 واحد سيمان و وجود كارخانجات متعدد مواد غذايي و لبني در استان باعث شده تا صادرات قابل ملاحظه اي از توليدات استان به كشور عراق داشته باشيم.
وي افزود: از مهمترين اقلام صادارتي استان مي توان به لبنيات، انواع لوله هاي pvc،كفش و دمپايي، كود اوره وآمونياك، رب گوجه فرنگي، عصاره شيرين بيان، تير آهن، نايلن و فريزر، انواع كاشي كف و ديوار، سيمان، سموم دفع آفات نباتي، كلوچه و نان برنجي، انواع رنگ و... نام برد.
در ادامه رئيس خانه صنعت، معدن و تجارت نيز با تقدير از تلاش هاي مجموعه سازمان در جهت رفع مشكلات واحد هاي صنعتي و معدني استان گفت: اعطاي تسهيلات ريالي به واحد هاي صنعتي داراي محدوديتهاي بود كه در مجموع با راهبري منطقي و خرد محوري سازمان و كارشناسان برطرف شد.
محرابي افزود: در اين خصوص بانك ها نيز كمك زيادي به حل اين مشكل كردند تا صنعت و معدن روال عادي خود را داشته و در سياستهاي كلان نظام با حداقل امكانات بالاترين بازدهي را داشته باشند كه جاي تقدير از معدنكاران و صنعتكاران دارد.
وي با اشاره به به مشكلات شهرك صنعتي جاده سنندج اضافه كرد: حدود 40 سال از ساخت اين شهرك با وجود 209 واحد صنعتي مي گذرد اما 8 سال است كه جاده هاي آن آسفالت و لكه گيري نشده است و اين شهرك بايد به شركت خدماتي كه خود واحد هاي صنعتي سهامداران آن هستند واگذار شود و بايد بعنوان يك برنامه كاري لحاظ شود.
انتهاي پيام/