به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی بورس منطقهای همدان عباس صمدی اظهار داشت: در معاملات روز گذشته یکشنبه مورخ 26 خرداد ماه سال جاری در بورس منطقهای همدان، تعداد 11 میلیون و 798 هزار و 845 سهم داد و ستد شده است.
وی گفت: این میزان معامله در بورس منطقهای همدان به ارزش 36 میلیارد و 919 میلیون و 932 هزار و 830 ریال داد و ستد شده است.
مدیرعامل بورس منطقهای همدان ادامه داد: از این میزان معامله 50 درصد معاملات مربوط به خرید سهام و 50 درصد آن مربوط به فروش سهام بوده است. این تعداد سهام متعلق به 62 شرکت است و روز گذشته چهار معاملاتی جدید در تالار همدان ایجاد شده است.
صمدی در پایان سخنانش گفت: شاخص کل روز گذشته بورس همدان به 47 هزار و 818 واحد رسید که در مقایسه با روز گذشته، 11 هزار و 95 واحد افزایش یافته است.