به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران مرکز علوم بهداشت اروپا اعلام کردند که استفاده زیاد از قند و شکر می تواند منجر به نارسایی قلبی گردد.
به گفته محققان مصرف قند و شکر در تولید یک تک مولکول کوچک متابولیست گلوکز 6 فسفات GIP در بدن تولید می کند که باعث تغییر در عملکرد قلب شده و عمل پمپاژ قلب را کند می کند.
این تحقیق بیان کرده سالانه حدود 5 میلیون نفر از نارسایی قلبی در اروپا فوت می کنند که حدود 500 هزار نفر آن ناشی از مصرف قند و شکر میباشد.
فرانسیفر و همکارانش به مردم پیشنهاد استفاده از خوراکی های دیگری در جایگزینی قند و شکر را پیشنهاد داده و هشدار داده اند به این طریقه مصرف امکان افزایش آمار نیز وجود خواهد داشت./ح