رئیسیان افزود: از هر 7 هزار لیتر گلاب نیز یک لیتر اسانس تولید میشود.
طرح آزمایشی کشت دیم گل محمدی به مساحت 150 هکتار از سال 1386در استان چهار محال و بختیاری آغاز شد.
در این طرح، نمونههای کامل ارقام گل محمدی از 28 استان کشور جمعآوری و در تحقیقات آماری و انجام مطالعات ژنتیکی، اصلاحی و فیتوشیمیایی صفات مختلف گیاهی به ویژه تنوع ژنتیکی عملکرد گل و اسانس مورد بررسی قرار گرفت.
برای اجرای این طرح، 60 میلیون ریال هزینه شده است.
رئیسیان صرفه جویی در مصرف آب، استفاده از زمین های غیر قابل کشت و مقاوم بودن در برابر سرما را از مزایای کشت گل محمدی به صورت دیم برشمرد. /س