تولید گلاب خالص در کشور به حدود شش هزار لیتر می رسد که 200 لیتر آن از گل های محمدی استان مرکزی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، گلاب خالص با آب مقطر مخلوط شده و تبدیل به بیش از 15 میلیون لیتر گلاب قابل استفاده تبدیل می شود.
غلامی از گلابگیران خمین می گوید: هر 5 کیلو گل به یک کیلو گلاب خالص تبدیل می شود و زمینه اشتغال 3 نفر را به طور مستقیم و غیر مستقیم شامل تولید ، حمل و توزیع کننده را فراهم می کند.
توسعه کشت گل محمدی از طریق برش ساقه و کاشت آن در زمین است و سه بار از اسفند تا زمان برداشت آبیاری می شود.
وجین علف هرز و آبیاری به موقع بار یک بوته گل را از 3 کیلو به شش کیلو افزایش می دهد.
اکبری از گل کاران خمینی با اشاره به اینکه کشت گل محمدی نیاز به آب فراوان ندارد اما به همان اندازه ای که نیازمند به آب کشاورزی دارد باید تامین شود و در چنین وضعیتی می توان به توسعه کشت گل محمدی فکر کرد./س

برچسب ها: گلاب ، اراک ، آب مقطر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.