وي با بيان اينكه خمير نان براي ور آمدن نياز به زمان دارد و نانوايي ها از جوش شيرين براي كاهش زمان عمل آمدن استفاده مي كنند گفت: در حال حاضر استفاده از جوش شيرين در برخي از استانها كم شده است ولي استفاده از اين ماده در شهرهاي بزرگ هنوز بالا است بازرسين وزارت بهداشت به عنوان يك دستگاه ناظر استفاده از جوش شيرين را كنترل مي كنند و در مواجه با نانوايي هاي متخلف برخورد مي كنند.
فرهادي خاطر نشان كرد: اما بايد توجه داشت كه كنترل اين موضوع بدون همياري متوليان اصلي نان مثل وزارت منابع و نانوايان ريشه كن نمي شوند و اين نظارت و كنترل بايد با همكاري اين ارگان وزارت بهداشت انجام شود./ع2