به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، مهندس «مصطفی نورزاد» اظهار کرد: از محل اعتبارات طرح توسعهی بخش کشاورزی شهرستان در سالهای 90 و 91 تعداد 12 واحد مرغداری گوشتی ساخته شد که با این اقدام 2000 تن به تولید گوشت سفید شهرستان افزوده میشود.
وی افزود: این واحدها 2000 قطعهای بوده و اعتباری بالغ بر 41 میلیارد ریال برای آنها هزینه شده است.
کارشناس مسوول ادارهی تولیدات دامی جهاد کشاورزی کنگاور تصریح کرد: با راهاندازی این واحدها علاوه بر اشتغالزایی 48 نفر 240 هزار قطعه به ظرفیت فعلی اضافه شد.
منبع:خبرگزاری ایسنا