به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران هولگر اوسيک سرمربي تيم ملي فوتبال استراليا پس از پيروزي چهار بر صفر تيمش مقابل اردن در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني در حالي که فکر مي کرد زمان ضبط تلويزيوني کنفرانس مطبوعاتي اش نرسيده است و کسي صحبت هايش را نمي شنود در خصوص زنان صحبت هايي کرد که مجبور به عذرخواهي شد.
وي که فکر مي کرد همه دوربين ها خاموش هستند شروع کرد به پشت سرزن ها حرف زدن و با صداي بلند گفت که انها بايد در مکان هاي عمومي دهان خود را ببندند.
اوسيک روز بعد با واکنش هاي تندي از سوي مطبوعات در خصوص گفته هايش مواجه شد تا جايي که مجبور شد کارش را توجيه کند.
سرمربي تيم فوتبال استراليا در توجيه گفته هايش گفت که من قصد بدي نداشتم فقط جک گفتم و اگر باعث شدم کسي رنجيده شود عذر مي خواهم.
وي حتي مشکلات شخصي اش با خانمش را هم به ميان اورد و گفت بيشتر حرفهايي که زدم خطاب به همسرم بود زيرا وي مرا بسيار اذيت مي کند و هميشه غر مي زند!
اوسيک با اين بهانه ها موفق شد تا حدودي از دردسرش بکاهد./آق