به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ،حجت الاسلام حسين بهجتي در آستانه انتخابات رياست جمهوري يازدهم گفت: يكي از پايههاي اقتدار هر نظام بخصوص نظام مقدس جمهوري اسلامي، حضور مردم است. پشتيبان نظام و خنثيكننده توطئههاي دشمنان از اول انقلاب تا كنون مردم بودهاند و «حضور مردم» حرف اول و آخر را بر سر دشمن فرياد كشيده است.
وي با يادآوري اينكه تمامي انتخاباتها در جمهوري اسلامي ايران از آغاز تا كنون مهم بودهاند، ويژگيهاي خاص انتخابات رياست جمهوري يازدهم را در شرايط فعلي مسائل جهان و منطقه دانست و خاطرنشان كرد: انتخابات ۲۴ خرداد، انتخاباتي سرنوشتساز است.
كارشناس مسئول امور روحانيون بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره با بيان اينكه تحقق حماسه سياسي سبب ارتقاي اقتدار نظام و افزايش امنيت كشور ميشود، در برشمردن لوازم تحقق حماسه سياسي گفت: حماسه سياسي صورت نميگيرد مگر با حضور حداكثري مردمي كه دل در گروي نظام دارند. همچنين انتخاب اصلح توسط رايدهندگان ۲۴ خرداد ماه حماسه سياسي را تكميل ميكند.
وي افزود: پس از حضور حداكثري مردم، اين حماسه زماني تحقق روشنتر و بهتري به خود خواهد گرفت كه خداوند قلوب مردم را به سمت و سوي فردي هدايت كند كه بتواند ماموريت سنگين رياست جمهوري را بر عهده گيرد و با تمام وجود در خدمت مردم و نظام باشد و مسائل و مشكلات كشور را حل كند.
حجتالاسلام بهجتي در ارائه تحليلي درباره اينكه «چگونه ميتوان شركت در انتخابات را به مثابه يك عبادت دانست» گفت: قطعا شركت در انتخابات يك عبادت است چون نظام و شكل حكومت ما ديني و اسلامي است و در اين كره خاكي، حكومت ديني و اسلامي مانند كشور خودمان نديدهايم البته اين به آن معنا نيست كه تمام مسائل ما صد درصد اسلامي شده است اما منحصر به فرد است. فلذا مسائل سياسي آن نيز شكل عبادي دارد.
وي «سياست» در اسلام را متناظر با «مديريت كارآمد» دانست و گفت: مسئله انتخابات يعني مردم در يك مديريت شركت كنند. اين مديريت ديني و اسلامي است يعني اگر شهروند مسلمان در انتخابات شركت كرد، كار عبادي انجام داده و اگر شركت نكرد اين كار عبادي را انجام نداده است و بايد در دنيا و آخرت جوابگو باشد. لذا مراجع تقليد و مقام معظم رهبري تاكيد دارند كه اين مسئله هم ملي و هم مذهبي و هم ديني و سياسي است و مسائل سياسي ما هم عين عبادت است لذا اگر كسي از اين معنا غفلت كند قطعا يكي از عبادات مهم را انجام نداده است./ف