رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از تولید سالانه 64 هزار تن گوشت سفید مرغ در استان خبرداد و گفت: این میزان تا پیش از سال 84 تنها 16 هزار تن بود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج ، حسن نژاد با بیان اینکه بیش از نیاز مصرف استان گوشت سفید مرغ در کردستان تولید می شود، گفت: 40 درصد گوشت سفید تولیدی به خارج از استان صادر می شود.
وی با اشاره به اینکه تمامی حلقه های تولید طیور در استان کردستان موجود است، افزود: سالانه 30 میلیون قطعه جوجه تولید می شود که همین مسئله نشان دهنده ظرفیت مناسب تولید مرغ مادر در استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: سالانه 120 هزار تن خوراک طیور در کردستان تولید می شود.
حسن نژاد گفت: شش کشتارگاه صنعتی نیز در سطح استان کردستان راه اندازی شده که ظرفیت کشتار 13 هزار قطعه مرغ را در ساعت دارند./س
برچسب ها: گوشت ، خوراک ، صادر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.