دانشگاه علوم پزشکي مشهد طي اطلاعيه اي، مجموعه توصيه هاي بهداشتي براي پيشگيري از ابتلا به تب کريمه کنگو را منتشر کرد.




به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، در پيام هاي بهداشتي پيشگيرانه براي مقابله با بروز احتمالي تب کنگو آمده است:

* از خوردن جگر خام يا نيم پز جدا خودداري کنيد، از ذبح دام در معابر و منازل بپرهيزيد و گوشت را از فروشگاه هاي مجاز تهيه کنيد.

*گوشت تازه را به مدت 24 ساعت در دماي صفر تا ۴درجه نگهداري و سپس قطعه قطعه و بسته بندي کنيد.

* هنگام تماس با گوشت و جگر و ... حتما از دستکش استفاده کنيد.

* استفاده از لوازم حفاظت فردي از جمله چکمه، ماسک و روپوش هنگام ذبح يا سلاخي دام يکي از راه هاي مهم پيشگيري از ابتلا به بيماري است.

* هرگز کنه هاي روي بدن دام را با دست جدا نکنيد.

* دام مبتلا به تب کريمه کنگو معمولا هيچ علامتي ندارد و مي تواند بيماري را به انسان منتقل کند.

* تشخيص به موقع بيماري و درمان مي تواند جان بيمار مبتلا به تب کريمه کنگو را نجات دهد.

* از تماس با خون و ترشحات بيمار مشکوک به تب کريمه کنگو به جد خودداري کنيد.

* در صورت وجود احتمال به ابتلاي بيماري در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنيد و سابقه تماس با دام و يا مصرف گوشت را شرح دهيد.

* براي پيشگيري از بيماري تب خونريزي دهنده کريمه کنگو، در کشتارگاه ها و مراکز عرضه گوشت از لباس، چکمه، ماسک و عينک مناسب براي جلوگيري از تماس مستقيم با خون و ترشحات آلوده دام استفاده کنيد.

* تب کريمه کنگو يک بيماري مشترک بين انسان و حيوان است.

* براي مبارزه با کنه و بيماريهايي که به وسيله کنهها به انسان منتقل ميشود، بايد سالانه حداقل ۲نوبت دامها و مکان نگهداري آنها را سمپاشي کرد.

* دامدار محترم، براي پيشگيري از بيماري تب خونريزي دهنده کريمه کنگو، با بهداشتي کردن مکان نگهداري دام با استفاده از مصالح مناسب مثل سيمان از رشد و تکثير کنهها جلوگيري کنيد.

* دامدار گرامي آيا ميدانيد براي پيشگيري از بيماري تب خونريزي دهنده کريمه کنگو، سمپاشي مکان نگهداري دام بسيار اهميت دارد؟/س

برچسب ها: توصیه ، پیشگیری ، کنگو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.