به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه پرس تي وي ؛ لندمن ضمن اشاره به اين موضوع که آمريکا با قرارگرفتن در کنار اسرائيل تلاش مي کند تا با اقدامات جاسوسي در منطقه ، جنگي سايبري را بر عليه ايران رقم بزند ، ادعاهاي اخير آمريکا مبني بر هدف قرار دادن تاسيسات هسته اي ايران را بي اساس و بي ثمر توصيف کرده است.
مشروح اين مصاحبه به شرح زير است:
پرس تي وي:در ابتدا مي خواهم نظر شما را پيرامون اين ادعاي آمريکا که عنوان کرده قصد دارد متحدانش در منطقه را در مقابل حملات سايبري از جانب ايران محافظت کند ،جويا شوم؟
لندمن: در واقع این اظهارات کاملا مسخره و خنده دار به نظر مي رسد.اين اظهار که ايران به دنبال تخريب آمريکا به هر نحو ممکن و از هر راه از جمله حملات سايبري در منطقه و يا در هر نقطه از جهان است ، کاملا پوچ به نظر مي رسد.
اما در خصوص اين موضوع که کارمندان سازمان جاسوسي و امنيت آمريکا و برخي ديگر از سازمان هاي امنيتي آمريکا به دنبال ايجاد جنگ هاي سايبري در تمام نقاط جهان هستند ، هيچ شک و شبهه اي وجود ندارد.
قطعا ايران تاکنون حمله اي سايبري را در منطقه انجام نداده است و اين موضوع را همواره تکذيب کرده اما برطبق اين اصولي که از جانب آمريکا مطرح شده درصورت وقوع جنگ سايبري ، اين اقدام از جانب آمريکا آغاز شده که مي تواند عواقب بدي براي تمام کشورهاي جهان داشته باشد.
اما ادعايي که آمريکايي ها در خصوص ارسال ويروس استاکس نت براي تخريب تاسيسات اتمي در ايران کرده ، تماما نشان از پرونده شومي است که از جانب اين کشور و رژيم صهيونيستي براي ايران ترتيب داده شده که همواره بي ثمر بوده است اما نشان از اين دارد که آنها به دنبال باز کردن پرونده اي جديد براي مبارزه غير مستقيم با ايران هستند.
اما با توجه به اينکه آمريکا درتلاش براي آغاز کردن جنگ سايبري در خاورميانه بوده ؛ با ايجاد جنگ رواني در جهان با استفاده از تاکتيک هاي رسانه اي به دنبال وانمود کردن چنين مسئله اي است که ايران آنها را مجبور به استفاده از چنين شيوه اي از جنگ نرم افزاري کرده ، حال اينکه تمامي اذهان بيدار در جهان با مطالعه اسناد فاش شده مي توانند به اين نتيجه دست يابند که اين موضوع از اساس کذب محض تلقي مي شود.
پرس تي وي : به نظر شما مي تواند ارتباط خاصي بين انتشار اين اخبار از جانب آمريکا و طرح ادعايي مبني بر اينکه آمريکا بيشترين گزارش هاي جاسوسي را از ايران ، اردن ، مصر و حتي هند براي سازمان امنيت ملي اين کشور تدارک ديده وجود داشته باشد؟
آيا از ديد شما اين ادعاهايي که تماما از جانب ايران تکذيب شده پيش از اين از سوي آمريکا برنامه ريزي شده است؟
لندمن: اين موضوع به نظر مي رسد که اين ادعاها از قبل برنامه ريزي شده باشد.مقامات آمريکايي در تغيير عنوان اقدامات غلطی که انجام داده و به دنبال سرپوش قرار دادن آن هستند ، تبحر خاصي دارند و با در هم آميختن چندين موضوع که شايد به هم ارتباطي هم نداشته باشند ، سعي مي کنند تا ذهن عموم مردم را به سمتي که هدف آنها است سوق دهند و تماما صورت مسئله را طوري بچينند که به نفع منافع آنها باشد.
اين اقدام اخير آمريکا براي ايجاد ارتباط بين دو ادعاي تماما دروغين اساسا نشان مي دهد که آنها روش تحليل خودسرانه را بهترين روش براي تغيير مسئله مي دانند اما واضح است که همواره کساني وجود دارند که با کمي مطالعه مي توانند به اين موضوع پي ببرند که طرف هايي که هيچگونه ادعايي ندارند (همچون ايران) بهتر مي توانند از خود در مقابل اين ادعاهاي پوشالي دفاع کنند.
آشکار است که ايران به صورت مداوم از جانب آمريکا و اسرائيل مورد تهديد قرار مي گيرد اما هيچگاه هيچ کشوري در جهان را تهديد نمي کند و به دنبال صلح و ثبات در منطقه است ، حال اينکه درصورت وقوع هرگونه تهديد قادر است پاسخ کوبنده اي را به کشور مدعي بدهد.
در آمريکا آنها چنين فکر مي کنند که حق آنها است که با کشوري که سياست هاي آنها را قبول نمي کند با شيوه هايي همچون جنگ سايبري برخورد کنند تا به ادعاي خود استقلال و قدرت خود را به همگان نشان دهند و بيان اين نکته که آمريکا ايران را مقصر انجام چنين جنگي مي داند واقعا عجيب و خنده دار به نظر مي رسد.
اما ديگر نکته اي که بايد گفت آنست که هر چقدر هم اين موضوع مسخره به نظر آيد ، بازهم مردم آمريکا ايران را دشمن خود مي دانند و اين به خاطر سياست هاي عجيب اين کشور در تغيير ديدگاه مردم است و موضوع تاحدي بزرگ شده است که در اين کشور استفاده از تاکتيک هاي سايبري را حق مسلم خود تلقي مي کنند در حاليکه با بررسي ريشه اي موضوع مي توان نشان داد که آنها دروغگويي بيش نيستند که در صورت ايجاد ديپلماسي موفق از جانب ايران ، تغيير ديدگاه مردم آمريکا نسبت به اين سياست کشورشان بسيار سريع اتفاق خواهد افتاد.
رسانه هاي موفق که سياست هاي ايران را پي گيري مي کنند مي توانند به خوبي اين نقش را ايفا کنند و ديدگاه صحيح در اين خصوص را ابراز کنند.