اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ، دانه و گل این گیاه دارویی خواص درمانی دارند.
وی تصریح کرد: در مراحل اولیه ناراحتی های ریوی و یا سرماخوردگی های همراه با تب، بهره گیری از دَم کرده برگ های گل گاوزبان توصیه می شود.
نقشی ادامه داد: نوشیدن روزی سه بار و هربار 10 میلی لیتر آب برگ تازه یا افشره گل گاوزبان برای رهایی از افسردگی، اندوه و یا اضطراب تاثیرگذار است.
وی یادآور شد: کارشناسان مصرف دَم کرده برگ گل گاوزبان همراه با رازیانه را برای افزایش شیر مادران شیرده توصیه می نمایند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی افزود: شربت تهیه شده از دَم کرده گل، این گیاه دارویی به عنوان ترکیبی خلط آور برای درمان سرفه قابل استفاده است.
نقشی تاکید کرد: عُصاره برگ، گل گاوزبان به عنوان به عنوان ترکیبی نرم کننده برای پوست خشک و برطرف نمودن خارش های پوستی به کار می رود./ب