ماستی که ترشیده ،نانی که کپک زده، آبمیوه ای كه طعم فلز می دهد و خوارکی هایی که عطر و مزه نامناسب دارند اما هنوز از تاریخ مصرفشان نگذشته است، اما تاریخ انقضا همیشه قابل اعتماد است؟

به گزارش خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران: مراجعه مردم به درمانگاه ها و بیمارستان ها به دلیل مسمومیت غذایی نسبت به چند دهه گذشته 20 درصد افزایش یافته است.
 
بررسی ها نشان می دهند؛ گاهی خوراكي خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالاي دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست، پزشکان توصیه می کنند اگر حتی فردی محصولی حتی کوچک هم برایتان غیر عادی به نظر رسید از خوردن آن صرف نظر کنید.
 
به تاریخ انقضا تا حدودی اعتماد کنید اما آنچه باید به آن صد در صد اعتماد کنید حواس 5 گانه خودتان است.

بو و طعم مواد غذایی به خصوص محصولات کنسروی را بسیار اهمیت دهید و قبل از مصرف آنها را بجوشانید.

شیر، تخم مرغ، ماهی، گوشت و کنسروها از بیشترین محصولاتی هستند که باعث مسمومیت و مرگ و میر می شوند.
 
مواد اولیه تولید بعضی از محصولات خارجی بهتر از داخلی است اما همه محصولاتی که از خارج وارد می شوند کیفیتشان بهتر از داخلی نیست زیرا در مدت انتقال، جا به جایی و نگه داری آنها زمان زیادی سپری می شود پس تاریخ انقضای آنها بیانگر کیفیت محصول نیست./ع2
برچسب ها: تاریخ ، مصرف ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار