گل محمد بامری در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران بندرعباس افزود: مردم ثابت کردهاند که دلخوري از برخي مسئولان را به پاي نظام نمينويسند و براي دفاع از نظام در تمامي صحنه ها حاضرند و اعمال فشارها باعث شده مردم ايران دشمنشناس شوند.
وي با بيان اينکه امام خميني(ره) از خرداد 42 حکومت اسلامي را تبيين کرد، گفت: انقلاب اسلامي از 15 خرداد سال 42 شروع و در بهمن 57 با استقرار حکومت اسلامي به نتيجه رسيد.
بامری تصریح کرد: نظام اسلامي بعد از پيروزي انقلاب در حال برنامهريزي براي ارائه الگوي جديدي از حکومت اسلامي بود که دشمن با انجام تهديدات مختلف به دنبال ساقط کردن نظام بود و با تهديد سخت، نيمهسخت و جنگ نرم عليه انقلاب اسلامي اقدام کرد.
وی افزود: فرهنگ مقاومت در کشور به خاطر بهاي سنگيني که در جنگ و ايستادگي در برابر دشمن داديم عمومي شده و مقاومت امروز در مقابل تهديدات نيمهسخت و نرم دشمنان حاصل آن مقاومتها است.
بامری با يادآوري اينکه دشمن با تهديدات نيمهسخت به بهانههاي مختلف حقوق بشر و تحريمهاي اقتصادي کاري از پيش نبرد تصريح کرد: دشمن در اعمال تحريمها و تهديدات نيمهسخت به ما فشار آورد که دست از آرمانهاي خود برداريم اما با تدبير امام راحل و بعد از ايشان مقام معظم رهبري از اين بخش از تهديدات نيز به سلامت عبور کرديم البته مردم در تأمين نيازهاي اساسي خود سختي و فشار را تحمل کردند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار با تصريح اينکه روحانيون و جوانان به عنوان افسران جنگ نرم در خط مقدم جبهه فرهنگي قرار دارند، گفت: اگر در جنگ نرم و ناتوي فرهنگي در برابر دشمن شکست بخوريم همه دستاوردهاي انقلاب اسلامي را از دست خواهيم داد، پس بايد هوشيار بود.
وي افزود : دشمن با استفاده از جنگ نرم باورهاي مردم را هدف گرفته و اگر بتواند دانشگاهها، آموزش و پرورش و حوزههاي علميه را تحت تأثير قرار دهد تسليم شدن ما به راحتي اتفاق ميافتد، پس بايد مراقب بود.
بامری با بيان اينکه دشمن برنامهريزي کرده که مردم در انتخابات حضوري کمرنگ داشته باشند افزود: در فتنه سال 88 برخي فريبخوردگان در فضاي غبارآلود عدم تشخيص حق از باطل؛ اموال عمومي را تخريب کردند البته با تدبير هوشمندانه مقام معظم رهبري مردم وقتي متوجه شدند که چه کساني پشت سر فتنه قرار دارند با خلق حماسه 9 دي، فتنه به پايان رسيد.
وی گفت: مردم ايران همواره ثابت کردند که با تمام فشارهايي که به آنها از سوي دشمنان وارد ميشود دلخوري خود را از مسئولان، به پاي نظام نمينويسند و براي دفاع از نظام هميشه حاضر هستند.
بامری با بيان اينکه عدهاي ميخواهند انتخابات برگزار نشود افزود: بيش از 600 نفر در انتخابات رياست جمهوري ايران که برخي حتي سواد خواندن و نوشتن نداشتند، نامنويسي کردند و دشمن به اين موضوع که فقط هشت نفر تأييد صلاحيت شدند اعتراض ميکند و اين در حالي است که در آمريکا چند نفر در هر ايالت رئيس جمهور را انتخاب ميکنند.
رئیس ستاد انتخابات هرمزگان افزود: در انتخابات بايد مشارکت گسترده مردمي رخ دهد و مردم از بين اين هشت کانديدا فرد اصلح را انتخاب کنند./س