در ادامه رسوایی آمریکا در جاسوسی از شهروندان ؛
در ادامه رسوایی آمریکا در جاسوسی از شهروندان ؛
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از پايگاه اينترنتي آنتي وار، اين روزنامه در گزارشي که پنجشنبه شب منتشر کرد نام شرکت هاي صادرکننده کارت هاي اعتباري را ذکر نکرد. همچنين به نوشته اين روزنامه ، معلوم نيست آيا اين اقدامات نظارتي همچنان ادامه دارد يا خير.
اخبار مربوط به جمع آوري اطلاعات مربوط به معاملات شهروندان آمريکايي با کارت هاي اعتباري پس از آن منتشر شد که پيشتر نيز گزارش هايي درباره دسترسي آژانس امنيت ملي آمريکا به سرورهاي اينترنتي شرکت هاي بزرگ فناوري و امکان اين آژانس براي پيگيري محتواي رايانامه ها و جستجوهاي اينترنتي در چارچوب برنامه اي موسوم به پي آر آي اس ام منتشر شده بود.
جيمز کلاپر، مدير اطلاعات ملي آمريکا پنجشنبه شب در بيانيه اي با دفاع از اين برنامه اعلام کرد در اين برنامه شيوه هايي به کار برده مي شود که از سوي دادگاه نظارت اطلاعاتي خارجي تاييد شده است تا تضمين شود تنها اتباع غيرآمريکايي در خارج از کشور هدف قرار داده مي شوند و جمع آوري، نگهداري و انتشار اطلاعات مربوط به شهروندان آمريکايي به حداقل کاهش مي يابد.
کلاپر افزود: اطلاعاتي که در چارچوب اين برنامه جمع آوري شده است، جزء مهم ترين و ارزشمندترين اطلاعاتي است که ما به دست آورده ايم و براي حفاظت از مردم کشور در برابر طيف گسترده تهديدها به کار مي رود.