به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران امیر رضوی، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، گفت: کار برداشت جو در مزارع استان با استفاده از کمباین های بومی و مهاجر از اواخر اردیبهشت ماه شروع و تا پایان خرداد ماه عملیات برداشت به اتمام می رسد.
وی گفت: به طور متوسط در هر هکتار حدود سه تن محصول تولید شد و برآورد می شود از مزارع جو دیم استان نیز به طور متوسط 900-800 کیلو گرم محصول در هر هکتار برداشت شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ادامه داد : در سال زراعی 92-91 شهرستان میامی با هشت هزار و 50 هکتار (کشت آبی و دیم ) بیشترین سطح کشت جو را دارد و در گرمسار پنج هزار و 300، آرادان سه هزار و 500، شاهرود سه هزار و 200، دامغان دو هزار 240، سمنان دو هزار و 132 هکتار و مهدیشهر 112هکتار از مزارع به کشت ارقام آبی کویر، ریحان 03، و الفجر، نصرت، بهمن و آبیدر ( رقم دیم ) اختصاص یافته بود.
در سال زراعی 92-91 در 24 هزار و 534 هکتار از مزارع استان سمنان ( 19 هزار و 784 هکتار آبی و چهار هزار و 750 هکتار دیم) بذر جو کشت شده بود.
انتهاي پيام/