بیماران دیابتی باید از کربوهیدارت که در برنج و سیب زمینی است استفاده کنند و برای بدست آوردن انرژی لازم از چربی و پروتیئن استفاده با احتیاط کنند.

انوشه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:درباره استفاده از نان ها در بیماران مبتلا به دیابت توصیه متخصصان تغذیه استفاده از نان های سبوس دار مانند نان سنگک است.

وی عنوان کرد: یک فرد دیابتی به طور معمول باید 50 تا 55 درصد از کالری مورد نیاز بدن خود را از طریق کربوهیدارت ها تامین کند که معمولا شامل مواد نشاسته ای مانند نان، برنج و سیب زمینی  است.

وی خاطر نشان کرد: دیابتی ها حدود 10 درصد از کربوهیدارت های مورد نیاز خود را از طریق قندهای ساده تامین کنند.

وی عنوان کرد: در این که دیابتی ها  باید از مصرف کربوهیدارت ها کمی پرهیز داشته باشند ،مشکلی نیست چون دیابتی ها مصرف پروتین و چربی را برای بدست آوردن انرژی لازم افزایش دهند که افزایش این مواد به نوبه خود عوارض دیگری مانند افزایش میزان چربی و مشکلات قبلی و عروقی را برای مبتلایان در پی خواهد داشت.

وی در خصوص تغذیه دیابتی ها گفت: نمی توان میزان مصرف روزانه افراد در استفاده از کربوهیدارت ها را تعیین کرد زیرا بستگی به سن، جنس قد و وزن و یا جثه افراد دارد./ع2
برچسب ها: دیابت ، انرژی ، برنج ، بیمار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.