دکتر قلی پور رئیس مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: گیاه دارویی استویا 300 برابر قندهای دیگر دارای شیرینی است ، این قند برای بیماران دیابتی به هیچ عنوان مضر نبوده و در عین حال می توانند از لذت شیرینی آن بهره ببرند.
وی گفت: این گیاه بومی کشورهای گرمسیر مانند برزیل است و تکثیر آن در دیگر کشورها نیاز به محلول غذایی خاص دارد و دستیابی به فرمول آن بسیار مشکل است.
رئیس مرکز رشد دانشگاه محقق اظهار کرد : در این مرکز رشد به دانش کشت بافت گیاه دست پیدا کردیم . هر گرم واردات این گیاه هزینه بسیار بالایی دارد که با تولید آن می توان برای افراد مبتلا به دیابت به عنوان شیرین کننده در مواد غذایی آنها استفاده کرد./ع2