پژوهشگران مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی به دانش کشت بافت گیاه استويا دست یافتند،‌ این گیاه دارای 300برابر شیرینی نسبت به قندهای دیگر است و برای افراد دیابتی هیچ ضرری ندارد.

دکتر قلی پور رئیس مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:  گیاه دارویی استویا 300 برابر  قندهای دیگر دارای شیرینی است ،‌ این قند برای بیماران دیابتی به هیچ عنوان مضر نبوده و در عین حال می توانند از لذت شیرینی آن بهره ببرند.

وی گفت: این گیاه بومی کشورهای گرمسیر مانند برزیل است و تکثیر آن در دیگر کشورها نیاز به محلول غذایی خاص دارد و دستیابی به فرمول آن بسیار مشکل است.

رئیس مرکز رشد دانشگاه محقق اظهار کرد : در این مرکز رشد به دانش کشت بافت گیاه دست پیدا کردیم . هر گرم واردات این گیاه هزینه بسیار بالایی دارد که با تولید آن می توان برای افراد مبتلا به دیابت به عنوان شیرین کننده در مواد غذایی آنها استفاده کرد./ع2

برچسب ها: دانش ، کشت ، استویا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار