وی افزود: میزان آنتی بادی ها در خون این افراد بیشتر بوده بنابر این به راحتی زمینه برای ابتلا به بیماری آسم در آنها مساعد می شود.
حیدری
با تاکید بر اینکه حساسیت به مواد غذایی یا عوامل خارجی از جمله خاک
،گیاهان از زمان کودکی مشخص می شود، تصریح کرد : باید به این نکته
توجه شود که با تشخیص به موقع عوامل ایجاد کننده حساسیت و دور نگه داشتن
کودکان ا ز این مواد می توان از ابتلای آنها در بزرگسالی به بیماری آسم
جلوگیری کرد.
همچنین ، تماس مکرر افراد با موادی که به آن حساسیت دارند خطر ابتلا به بیماری آسم را افزایش می دهد./ع2