تماس مکرر افراد با مواد غذایی یا عوامل خارجی از قبیل خاک ،‌ گیاهان که به آن حساسیت دارند خطر ابتلا به بیماریها ی آسم را افزایش می دهد.

غلامرضا حیدری رئیس مرکز تحقیقات دخانیات دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:  احتمال ابتلا به بیماری آسم در افرادی که به مواد غذایی خاص و یا برخی مواد حساسیت زا  از قبیل خاک ،‌ موی حیوانات حساسیت داشته باشند از سایر افراد است.

وی افزود: میزان آنتی بادی ها در خون این افراد بیشتر بوده بنابر این به راحتی زمینه برای ابتلا به بیماری آسم در آنها مساعد می شود.


حیدری با تاکید بر اینکه حساسیت به مواد غذایی یا عوامل خارجی از جمله خاک ،‌گیاهان از زمان کودکی مشخص می شود، تصریح کرد : باید به این نکته توجه شود که با تشخیص به موقع عوامل ایجاد کننده حساسیت و دور نگه داشتن کودکان ا ز این مواد می توان  از ابتلای آنها در بزرگسالی به بیماری آسم جلوگیری کرد.


همچنین ، تماس مکرر افراد با موادی که به آن حساسیت دارند  خطر ابتلا به بیماری آسم را افزایش می دهد./ع2

برچسب ها: آسم ، گیاه ، دانشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار