اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: علف خاج یا علف شیر بهتر است به صورت تازه مصرف شود.
وی تشریح کرد: بخش های هوایی این گیاه دارویی ارزش دارویی دارند.
نقشی با اشاره ای به مزایای دَم کرده علف شیر ادامه داد: اَفشره حاصل از لِه شدن و آبگیری بخش های هوایی علف شیر به عنوان پاک کننده قوی عروق لنفی در مواردی مثل تب غده ای و التهاب لوزه کاربرد دارد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به عنوان سبزی
می توان، علف شیر را پُخت و یا مانند اسفناج آب پَز نمود.
وی از ویژگی های کمپرس علف شیر گفت و اظهار داشت: برای بهبود یافتن سوختگی، خراشیدگی، زخم و سایر التهابات پوستی می توان از کمپرس آماده شده از یک قطعه پارچه خیس شده در دَم کرده علف شیر بهره گرفت.
نقشی ضمن بیان توصیه ای تاکید کرد: کارشناسان شستن مو با دَم کرده علف شیر را برای رفع شوره سر و پوسته شدن پوست سر تاثیرگذار می دانند./س