وی تصریح کرد: این نظام براساس مصوبه هیئت وزیران و مجلس شورای اسلامی تشکیل شده و کاملاً قانونی است.
وی با بیان اینکه نظام صنفی کشاورزی نظامی غیرسیاسی و غیرانتفاعی است، بیان داشت: این نظام در راستای احقاق حقوق کشاورزان گام برمیدارد و پل ارتباطی بین دولت و کشاورزان است.
فرجی با بیان اینکه تقویت بخش اقتصادی در هر کشوری نیازمند توجه بیشتری به بخش کشاورزی است، اذعان داشت: مواد اولیه چرخههای اقتصادی توسط بخش کشاورزی تأمین میشود، بنابراین باید به این بخش اهمیت بیشتری داده شود.
وی عنوان کرد: نظام صنفی کشاورزی باید مبنای ارائه خدمات از سوی سازمان جهادکشاورزی، بانکها و سایر ادارات ذیربط به کشاورزان باشد.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از تخلیه روستاها و مهاجرت روستائیان به شهرها باید در کشاورزان انگیزه لازم ایجاد شود که این مهم توسط نظام صنفی با حمایت مسئولان قابل تحقق است.
رئیس نظام صنفی کشاورزی کردستان از مسئولان بانکهای استان خواست که پروانه صنفی را مانند پروانه بهرهبرداری از سوی کشاورزان بپذیرند.
رئیس نظام صنفی کشاورزی شهرستان بیجار نیز سخنان خود را با گلایه از فرماندار این شهرستان آغاز کرد و گفت: با وجود اینکه در سالجاری دو جلسه را با حضور استاندار کردستان تشکیل دادهایم تاکنون موفق به تشکیل جلسهای با فرماندار بیجار نشدهایم.
سیروس رحیمی به بیان مشکلات کشاورزان بیجاری پرداخت و بیان داشت:عدم آگاهی از میزان خسارت وارد شده و پرداخت دیرهنگام خسارتهای وارده به محصولات کشاورزی از مهمترین مشکلات کشاورزان است.
وی عنوان کرد: کشاورزی که 100 هکتار زمین کشاورزی دارد با کشاورز صاحب یک هکتار زمین به یک میزان سوخت دریافت میکنند که لازم است در این رابطه مسئولان تجدید نظری داشته باشند./ج1