سیدمحمد غرضی با حضور در برنامه "با دوربین" به تبیین مواضع انتخاباتی خود برای مردم پرداخت.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران سید محمد غرضی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه "با دوربین" که از شبکه اول سیما جمهوری اسلامی ایران پخش شد به طرح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخت و گفت: بنده به عنوان یکی از سربازان این انقلاب به مدت بیش از 50 سال در این مسیر با مردم بودم، قبل از انقلاب فراری و در خدمت حضرت امام (ره) در نجف بودم همچنین 16 سال وزیر، استاندار خوزستان و نماینده مجلس و در حال حاضر نیز به عنوان یک خدمتگذار در خدمت شما هستم.

وی در ادامه افزود: صد سال گذشته ایران را کم و بیش می‌شناسم و می خواهم صد سال آینده ایران را به نحوی که ملت بپسندد تصویر کنم.

غرضی با بیان این که اظهاراتم را در دو بخش جمهوریت و اسلامیت ادامه می‌دهم افزود: در بخش اسلامیت، گرفتاری که ما در صد سال گذشته همیشه با آن مواجه بودیم تورم بوده، تورم یعنی دست در جیب فقرا کردن و به نفع اغنیا عمل کردن و علت این که کشورهایی در تنگنای وسیع اجتماعی قرار می‌گیرند این است که بیش از حد دست در جیب فقرا می‌کنند لذا این دولت‌ها پایگاههای اجتماعی خود را سست می‌کنند و البته اسلامیت در این است که دولت‌ها هیچ گاه دست در جیب فقرا نکنند.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ظرف صد سال گذشته همیشه با مسئله تروم روبرو بودیم دلار در ابتدای روی کار آمدن رضا خان، 3 ریال بود و وقتی رضا خان از ایران رفت دلار 15 ریال بود، با حضور متفقین در ایران قیمت دلار به بیست ریال افزایش پیدا کرد که این رقم بعد از کودتای 28 مرداد در سال 42 68 ریال در ابتدای، انقلاب تا دوره ای که بنی صدر در کشور بود به 300 ریال، در دوره دفاع مقدس به 150 تومان، در دوره سازندگی به 450 تومان در دوره اصلاحات 900 تومان و در این دوره نیز به 3500 تومان رسیده است یعنی نرخ دلار نسبت به ابتدای انقلاب 500 برابر و نسبت به دوره مصدق 1500 برابر افزایش داشته است.

غرضی تاکید کرد: کشور زمانی سامان می‌یابد که پول ملی ارزش خود را برای همیشه نگه دارد.

وی در ادامه اظهار داشت در دوره پدران و بالاخص در 300 سال دوره صفوی وجود یک پول رایج بین المللی که در تمام دنیا معامله می شد تجارت را سامان داد ولی علی رغم خدمت گذاری دولت های پیشین این اتفاق نیافتاده است.

غرضی با بیان این که ما نسلی هستیم که سه کار را انجام داده‎ایم گفت: نسل ما نسلی است که هم انقلاب کرده ، هم جنگیده و هم سازندگی کرده، نتیجه و محصول این کارها به صورت فیزیکی بسیار خوب است.

غرضی در ادامه اظهار داشت: در ابتدای انقلاب انشعاب گاز خیلی کم بود، ولی امروز این رقم به 22 میلیون رسیده است همچنین برق 7 هزار مگاواتی در حال حاضر به 70 هزار مگاوات رسیده که این نشان می‌دهد انقلاب خدمات فیزیکی زیادی کرده است اما این که اصل حکومت بتواند ارزش پول ملی را حفظ کند در این مورد تغافل شده، حکومت‌ها فکر می‌کردند اگر کار کنند و تورم ایجاد شود کشور تثبیت می‌شود، در حالی که سازندگی همراه تورم پایدار نمی‌ماند، کشور ظرف صد سال گذشته به گونه محتاج شده که امروز گندم و کره وارد می‌کنیم که این نتیجه آن است که فقرا توان زندگی ندارند و دولت بایستی کمکشان کنند و پول در جیبشان بگذارد تا آن ها زندگی کنند و این در حالیست که آن‌ها اشتغال نخواهند داشت و دولتی که اشتغال ندارد فقیر است.

وی در ادامه گفت: وقتی ارزش پول 500 برابر کم شده استعداد کشور به سمت نزولی حرکت می‌کند، تورم باید همراه با اشتغال باشد اگر رابطه تورم و اشتغال به این صورت باشد که تورم پایین و اشتغال بالا باشد این دولت دولتی موفق است تورم همراه با اشتغال دولت بدی نیست اما  تورم بدون اشتغال بد و نشان دهنده عملکرد غیر قابل قبول دولت است.

غرضی با بیان این که دولت‌های گذشته اصول کشور داری را رعایت نکردند گفت: غفلت از موضوع جیب فقرا بزرگ‌ترین مسئله ای است که باید در آینده به آن نگاه کنیم.

 این نامزد یازدهیمن دوره ریاست جمهوری با بیان این که کشور دارای مشکلات زیادی است ادامه داد: موضوع اشتغال در کشور سرنگون شده به دلیل آن که تولید در کشور سرنگون شده وعلت سرنگونی تولید نیز تورم بالای 20 درصد است و هر آن چه که در داخل تولید می‌شود گرانتر از جنس خارجی است چرا که در خارج تورم پایین است و سرمایه با نرخ کم به بهره‌برداری می‎رسد لذا اگر بخواهیم با افزایش هزینه تورم هزینه سرمایه گذاری را پایین بیاوریم موفق نمی‌شویم.

وی در ادامه اظهار داشت: وقتی اشتغال نباشد بیکاری به وجود می‌آید و کسی نیز ازدواج نمی‌کند، تورم جیب فقرا را خالی و جیب اغنیا را پر می‌کند که هر دو برای کشور گرفتاری دارند فقرا نمی‌تواند به سرمایه ملی اضافه کنند و اغنیا هم با به دستآوردن پول‌های هنگفت اعتیاد رفتن به خارج از کشور را پیدا می‌کنند.

وی در ادامه افزود: هر مشکلی که در کشور باشد و بدون در نظر گرفتن موضوع تورم بخواهیم آن را حل کنیم موفق نمی‌شویم.

غرضی با بیان این که به عنوان یک ندا دهنده می‌گویم اقتصاد کشور را خوب می‌شناسم و در این کشور کارهای بسیار زیادی را مانند شبکه‌های تلفن، پست و راه را انجام داده‌ام گفت: در دوره جنگ تمام این کارها را در دوره جنگ انجام دادیم و این علی رغم گرفتاری در فروش نفت بود و علت موفقیت در اجرای این پروژه‌ها نیز آن بود که به دولت تکیه نکردیم، این موضوع که استفاده از سرمایه های دولتی توان و تاب ماندگاری را ندارد پول دولت را بی‌برکت می‌کند و برای همین ما به سراغ مردم رفتیم و هزینه‌های خدمات از آن ها دریافت کردیم که الان شبکه مخابرات 105 میلیون مشترک دارد که این سرمایه ملی ماست لذا تا وقتی که کار به مردم واگذار نشود هزینه‌های دولت بیش از درآمدش خواهد بود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت:‌ هر دولتی که روی کار آمده مسئول‌های دولت‌های پیشین خود را خانه‌نشین کرده و در سه چهار دوره متوالی هر کسی که در این کشور مسئولیت داشته به آدمی تبدیل شده که دولت بعدی نه اینکه از آن استفاده نکرده بلکه خٌلقیات آن را با استهزا کشانده است.  
 
وی در ادامه افزود: کسی که چند سال کاری را یاد گرفته، آن فرد می‌رود و رفیق ستادی جدید کار او را بر عهده می‌گیرد و هزینه‌های کشور بالا می‌رود؛ امیدوارم که دولت‌های بعد از این روش  استفاده نکنند و کشور بتواند از نوامیس خود استفاده کند.  
 
وزیر اسبق نفت بیان کرد: مقصود از تغییر تعویض نیست؛ دولت مکلف است قوانین را تغییر بدهد نه اینکه آدم‌ها را تغییر دهد بلکه قوانین هستند که می‌توانند حاکمیت را استحکام ببخشند بنابراین زمانی که آدم‌ها عوض می‌شوند حاکمیت را سست می‌کنند.
 
غرضی اظهار داشت: از اول  انقلاب تا به حال 330 استاندار عوض شده است یعنی هر سال 10 استاندار جابجا شده و حداکثر استان‌ها 2.5 یا 3 استاندار در سال عوض کرده‌اند و حداقل یک و نیم سال بر سر پست خود بوده‌اند.  
 
وی تصریح کرد: برخی استان‌ها 21 استاندار عوض کردند یعنی هر یکسال و نیم یک استاندار عوض شده است حال شما تصور کنید اگر خانه خود را یکسال و نیم مدیریت کنید بعد یک فرد دیگر بعد از شما مسئولیت را بپذیرد چه وضعی پیش می‌آید.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به کلان‌شهر تهران گفت: اینکه تهران گسترده شده و استان‌ها کوچک مانده‌اند نتیجه تغییر آدم‌هایی است که تغییر کرده‌اند و مسئولیت‌ها را پذیرفته‌اند و وقتی مردم شهر برای مشکلات‌شان به آنها رجوع کرده‌اند مدیرکل آنها را رجوع می‌دهد به وزیر، و وزیر آنها را به رئیس جمهور رجوع داده و همین طور این مسئله ادامه پیدا کرده که باید گفت این روش در دنیا منسوخ است.  
 
غرضی تصریح کرد:‌ بایستی شخص استاندار در هر استان جوابگوی مردم باشد، نه اینکه این اتفاق سوء بیافتد که همه برای رسیدگی به شکایات‌شان تهران‌نشین شوند.
 
وزیر اسبق پست و تلگراف افزود: باید در آینده‌ای نزدیک 30 تهران در کشور  ایجاد کنیم و اینکه تهرانی به این بزرگی و با این همه مشکلات داشته باشیم در شأن کشور نیست.  
 
وی با اشاره به راه حل این مسئله بیان کرد: استاندار را طبق قانون وزیر کشور معرفی و دولت تایید می‌کند  و این راه را باز می‌گذارد که به سرعت استاندارها عوض شوند؛ اگر مردم به من رأی دهند، استاندار هر استانی را به رای ملت برمی‌گزینم و معتقدم که استاندار به رای ملت به مدت 4 سال خدمت کند و در این صورت اگر فردی که مورد رای قرار می‌گیرد 60 تا 70 درصد رای مردم را اخذ کند،‌ مردم می‌توانند با او همراه باشند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به شرط مورد نظر خود برای برگزیدن  استاندار گفت: استانداری که با این روش انتخاب می‌شود نباید ذهنیت تجزیه‌طلبی در کشور را داشته باشد که اگر چنین باشد از همان اول معزول است اما اگر در 31 استان، استانداران بتوانند به خوبی از عهده مسئولیت‌شان برآیند و رضایت مردم را جلب کنند،  اختیارات رئیس‌جمهور را تا حدی که قانون تعیین می‌کند به آنها واگذار خواهیم کرد.  
 
غرضی ادامه داد: اینکه کشور باید از شکل متمرکز خارج شود و کار به مردم واگذار شود اولین قدم این است که طی بیست سی سال آینده 30 تهران در کشور داشته باشیم و مردم خود تشخیص بدهند و قانون را اجرا کنند.  
 
وی اظهار داشت: اینکه مردم به عنوان یک کاندیدای ریاست جمهوری ستادی تشکیل دهم و بعد رئیس جمهور شوم و از افراد ستادم وزیر و وکیل انتخاب کنم در شأن جمهوری  اسلامی نیست و هر کسی این روش را اجرا کرده، شکست خورده است و با توجه به تجربه گذشته می‌گوییم کسانی که کار معنادار کرده‌اند، به خاطر روابط معنادارشان نبود، آنها کاری کرده‌اند که مورد تایید مردم بوده و توانسته‌اند سرنوشت خود را رقم بزنند و حقوق خود را کسب کنند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه بیان داشت: اینکه دولت‌های ما ظرف 30 سال هیچکدام دارای پایگاه اجتماعی قوی نبودند به خاطر این است که با ستادها کار کرده‌اند و دولتی که با ستاد خود کار کند بنیه اجتماعی‌اش کم است و وقتی که این بنیه دولت کم باشد توان فهم قضایای آن کم می‌شود و به دنبال آن هزینه آن بالا می‌رود و تورم ایجاد می‌شود و پس از آن مردم از نظام حکومتی فاصله می‌گیرند.  
 
غرضی عنوان کرد: در 22 بهمن 1357 مردم با 98.2 درصد آرا به پای صندوق‌های رای آمدند لذا امروز چقدر باید فعالیت کنیم تا مردم به پای صندوق‌های رای بیایند و همیشه تیغ دشمن را تیز کنیم مبنی بر اینکه  اگر مردم پای صندوق‌های رای نیامدند از انقلاب چشم پوشیده‌اند.  
 
وی با بیان اینکه چرا مردم از نظام فاصله می‌گیرند، تصریح کرد: برای اینکه مردم آسیب می‌بینند و فقرا استقرار پیدا نمی‌کنند و هر کسی شاهد زحمت کشیدن خودش نیست.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه افزود: ظرف چند سال گذشته ارز سه ریالی 1299 به ارز 35هزار ریالی در سال 1392تبدیل شده است پس باید تجربه گذشته را به کار بگیریم و مردم بیایند به دولتی که تورم ندارد رای دهند تا  این را برای صد سال اداره کشور راه احراز شده‌ای باشد و پیشنهاد من این است که به غرضی رای ندهید ولی به دولتی رای دهید که با تورم مبارزه کند و آنرا به صفر برساند تا آنکه نتایج آن بسیار وسیع شود.  
 
غرضی گفت:‌تورم وقتی به صفر برسد تولید شکل می‌گیرد و پس از آن اشتغال ایجاد و تولید امید در جوانان می‌کند که در این صورت توسعه در کشور سامان می‌یابد و این جوانان هستند که می‌توانند کشور را توسعه دهند و اقتدار ملی را حفظ کنند و می‌توانند جنگ نظامی و اقتصادی را عهده‌دار شوند.  
 
وی بیان کرد: در این کشور در حال حاضر جوانان ما توانایی تکنیکی بسیار بالا و قوی دارند ولی نمی‌توانند خدمات خود را عرضه کنند و دلیل‌اش این است که اروپایی‌ها و آمریکایی ها همان خدمات را سامان‌ یافته‌تر عرضه می‌کند و دلیل‌اش این است که تورم در ایران بالا و در اروپا و آمریکا پایین است.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: بیایید با هم عهد اخوت ببندیم برای اینکه سعی کنیم در دولت‌های بعدی از گذشته درس بگیریم که مسائل را حل کنیم و 55 میلیون پای صندوق‌های رای حاضر شویم و این کار دو خا صیت دارد که هر دولتی که سر کار بیاید می‌گوید مردم به دولت ضد تورم رای‌ داده‌اند و باید حواس‌اش را جمع کند و دیگری اینکه آمریکایی‌ها اگر فکر می‌کنند با تیغ سیاسی، اداری و نظامی می‌توانند در ایران دردسر ایجاد کنند، منصرف می‌شود.  
 
غرضی با بیان اینکه ملت  ایران توانایی  اداره کشور را دارد، گفت: کشور ایران هرگز مستعمره نشده و هرگز دچار عقوبات کشورهای اطراف ما نشده است چرا که ملت زنده بوده و زنده است لذا برای اینکه همه استعدادها را به کار بگیریم باید دولت در مقابل مردم متعهد باشد نه اینکه ملت در مقابل دولت، تعهد داشته باشد.  
 
وی با تاکید بر اینکه یک دولت پاسخگو تشکیل خواهم داد، تصریح کرد:‌دولت‌های گذشته ما دولت‌هایی بودند که خدمتگزار بودند، البته خدمت خوب است اما کفایت نمی‌کند، اگر خدمت باعث تورم شود فقرا فقیرتر می‌شوند.
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:‌اگر دولت پاسخگو باشد باید جانب مردم را بگیرد به این معنی که پول ملی ارزش خود را حفظ کند و سبد خانوار دچار تورم نشود و دولت باید سیاستی را اعمال کند که تورم را به سوی مسائل دیگر سوق دهد تا خانوار بتوانند در سر جای خود تثبیت شوند.  
 
غرضی اظهار داشت: انضباط فکری به سوی جامعه منوط به انضباط فکری دولت است و انضباط فکری دولت مسئولیت دارد تا جامعه را از وحشت دور نگه دارد و این انضباط معنی واحد دارد که یک دولت، ملت و سیستم داشته باشیم.  
 
وی بیان کرد: بایستی از گذشته برای آینده درس بگیریم و بایستیم و بگوییم این کشور همه چیز دارد اما مدیریت‌های سیاسی بسیار ضعیف عمل کرده‌اند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌از زمانی که قانون اجباری در کشور آمده این قانون‌ها عملی نشده است، لذا قانون علاوه بر اینکه باید تاییدیه مجلس و شورای نگهبان را داشته باشد باید مورد تایید عامه نیز قرار گیرد، یعنی قانون بایستی توسط مردم استقبال شود.  
 
غرضی در تشریح اینکه چرا مردم مالیات نمی‌دهند، تصریح کرد: مگر این کشور مال ملت نیست و خود انقلاب نکردند و توسط مردم اداره نشده است، دلیل‌اش این است که مردم احساس نمی‌کنند مالیاتی که می‌دهند هزینه توسعه می‌شود بلکه فکر می‌کنند در جایی هزینه می‌شود که به نفع کشور نیست.  
 
وی افزود: وقتی طرحی در کشور اجرا می‌شود که به هیچ وجه منفع مردم در آن نیست خب مردم مایوس می‌شوند و سرمایه ملی باید در جایی مصرف شود که اقتدار ملی و نیاز مردم را برطرف کند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به شبکه گاز و مخابرات گفت: من در این دو شبکه مشارکت داشتم که 22 میلیون مشترک گاز دارد و 105 میلیون مشترک تلفن دارد که مردم خود سرمایه‌گذاری کردند و احساس کردند که این کار به نفع‌شان بوده است و مردم وقتی دیدند مفید است استفاده کردند و سرمایه‌گذاری هم متعاقب آن در این مسئله داشتند.
 
غرضی افزود:‌من در مخابرات اشکالاتی داشتم که اگر مورد رای شما واقع شوم در موقع مقتضی آنرا عرض خواهم کرد.  
 
وی با اشاره به صنعت خودروسازی کشور اظهار داشت: نزدیک به 60 سال است که اتومبیل وارد می‌کنیم که اگر در سال 10 میلیارد دلار به آن اختصاص ندهیم مشکلاتی که اکنون در صنعت خودروسازی است، بوجود می‌آید برای اینکه مردم استفاده از اتومبیل برای زندگی با توجه به قیمت، قطعات یدکی خیلی مورد استقبال قرار نمی‌دهند و احساس می‌کنند پول‌شان هدر می‌رود.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت‌: به قطعه‌سازان درود می‌فرستم و می‌گویم اگر می‌خواهید خیر دنیا و آخرت را داشته باشید حتما رضایت مشتری را جلب کنید.
 
غرضی ادامه داد: اگر بخواهیم با تورم زندگی کنید تورم از شما عبور می‌کند همانطور که طی یکسال اخیر از سر شما عبور کرد و واحدی که می‌تواند حدود یک و نیم میلیون تولید کند به دلیل اینکه تورم دارد با رکود مواجه می‌شود.  
 
وزیر اسبق نفت بیان داشت: ملت همان ملتی است که از شبکه آب، گاز و برق استفاده می‌کند و هزینه آنرا نیز می‌پردازد اما در مورد صنعت متاسفانه اینگونه نیست چرا که کیفیت حیاتی سامان ندارد و مردم استقبالی نسبت به آن ندارند و توانایی اداره کشور را بر حسب شرایط به زیر سوال می‌برند.  
 
وی افزود: طبق این شرایط مردم به اتومبیل‌های وارداتی روی آورده و به خرید داخلی ارجح می‌دانند و ما شأن‌مان این نیست که بعد از 50 سال ما هنوز نتوانیم کل سند کشور را حل کنیم.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اگر شما به بنده رای دهید دولت ضد تورمی تشکیل می‌دهم، اظهارداشت:برای رفع مشکل وارد میادین مصداقی خواهم شد و امیدوارم توانایی درست گفتن را داشته و با هدایت و راهنمایی شما توانایی درست کرداری را نیز داشته باشم.

انتهای پیام/  
 

برچسب ها: احزاب ، کاندیدا ، انتخابات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار