وی در ادامه اظهار داشت: دولت اصلاحات از ابتدا با این علم برسر کار نیامد و بعدها مشخص شد که منظورشان از اصلاحطلبی اصلاح مبانی اصلی و جهتگیریهای انقلاب است؛ به طوری که اعضای مجلس ششم هماینک یا در شبکه صدای آمریکا هستند یا در رسانههای بین المللی که عقبه سیاسی آنها به سرویسهای جاسوسی بر میگردد سایراعضای اصلاحات نیزدر کودتای سال 88 شرکت داشتند.
رسایی گفت: دولت احمدینژاد با شعار عدالت برسر کار آمد و در بین دولتهای بعد از جنگ بیشترین خدمت رسانی را داشت به طوری که مقام معظم رهبری فرمودند "در این دولت جوهره حقیقی امام و انقلاب زنده شد."
وی در ادامه افزود: همین دولت در دوره دومش کم کم دچار حاشیه شد به ویژه در دو سال اخیر که به همین میزان خدمت رسانی نیز کاهش یافت و آمارهایی که امروز ارائه میشود مربوط به شش سال اول است.
این نماینده مجلس با اشاره به جریان خانه نشینی رئیس جمهور بیان داشت: متاسفانه دولت به یک نفر خلاصه شد که رویکرد دولت بر خلاف سالهای قبل به جای بقای در خدمت رویکرد بقای در قدرت شد.
وی ادامه داد:
رسایی ادامه داد: آقای حداد و آقای جلیلی را طرفدار جریان مقاومت میدانیم و بقیه طرفدار تفکر سازش هستندکه ما آقای جلیلی را ههم مقاومتر و هم فردی دارای قدرت اجرایی بیشتر میدانیم.
وی با اشاره به ادعای برخی کاندیداها مبنی بر حل مشکلات اقتصادی ظرف مدت 3 ماه ، 6 ماه و یا دو سال بیان داشت: فقط سه ماه طول میکشد این افراد راه ساختمان پاستور را یاد بگیرند و تعیین وزرا و سایر افراد وزارت خانهها امری زمانبر است.
رسایی در ادامه تصریح کرد: اصلاح ساختار دولت وظیفه دولت آینده است البته مقدار از این اصلاح ساختار در دولتهای نهم و دهم اجرا شده است.
این نماینده مجلس در پاسخ به این شبهه که عدهای میگویند آقای جلیلی تنها در وزارتخارجه بوده بیان داشت: مگر سایر کاندیداها در همه وزارتخانهها بودهاند؟ رئیس جمهور الزاما نباید در همه زمینههای متخصص باشد و آن چه ضروری است این که مشکلات را بفهمد و دارای مدیریت باشد.
وی با اشاره به وظایف شورای امنیت ملی اظهار داشت: این
شورا جایی است که وقتی مسایل کشور به صورت عادیحل نشود مشکلات را به این
شورا میآورند به عنوان مثال حل اختلاف میان وزرا توسط دکتر جلیلی صورت
گرفت همچنین مدیریت مقابله با فتنه 88 نیز بر عهده این شورا بوده است.
رسایی با توجه به پیام امام " هر موقع دیدید که رسانههای بیگانه از شما تمجدید میکنند به خودتان شک کنید"،اظهار داشت یک قاعده و ملاک دیگر برای حمایت از دکتر جلیلی بمباران تبلیغاتی رسانههای خارجی علیه ایشان است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: یکی از دلایلی که مردم جلیلی را به صورت ناخودآگاه دوست دارند این است که احساس میکنند جلیلی نماد عزت است.