میوه ها و غذاها،صیفی جات و سبزیجات در دسته غذایی قرار می گیرند که انار از نظر هضم پذیری جز طبقه اول به شمار می آید.

دکتر خدادوست، متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در طب سنتی غذاها، میوه ها، سبزیجات و سیفی جات با توجه به حجم پذیری و تولید در هجده گروه تقسیم بندی می شوند.

وی عنوان کرد: طب سنتی ایران مبتنی بر طرح گرم و سرد، خشکی و تری و اخلاط اربعه یعنی خلط دم  یا خون، صفراوی بلغم و سودايي است. 
 
وی عنوان کرد: انار، زرشک، کاهو و ریواس از نظر هضم پذیری جزء غذاهای لطیف هستند و نسبت  اخلاط چهار گانه خوب و متناسبی تولید می کنند.

وی خاطر نشان کرد: انار، ارزش غذایی بالایی ندارد ولی خون رقیق را در بدن تولید می کند و از نوشیدنی هایی هستند که در پاک سازی خون موثر و مفید است.

 

برچسب ها: انار ، خون ، نوشیدنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار