معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کندوها را باید در مناطقی قرار داد که زنبورها به منابع شهد طبیعی، عسلک و دانه گرده گیاهان دارای شرایط استاندارد و مواد غذایی مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: استفاده از بازدارنده های مصنوعی شیمیایی زنبورها طی برداشت عسل ممنوع است.

وی از نقش زنبور در تولید محصولات ارگانیک گفت و تشریح کرد: محصولات از پرورش زنبور را در شرایطی می توان به عنوان محصول ارگانیک عرضه نمود که استانداردها حداقل به مدت یک سال رعایت شده باشد.

عبداللّهی ادامه داد: سلامت و رفاه کندو و زنبورها باید با رعایت اصول بهداشتی و عملیات مدیریتی مناسب تامین شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با توصیه ای به کشاورزان یادآور شد: کشاورزان نباید کندوها را در محل چَرای دام یا مناطق آلوده قرار دهند.

عبداللّهی تاکید کرد: در پایان فصل تولید، در کندوها باید مقدار عسل ذخیره و دانه گرده کافی برای طول دوره رُکود باقی گذاشته شود./س

برچسب ها: گرده ، گیاهان ، کندو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.