عباس قرباني در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تعدد كانديداها در يازدهمين دوره رياست جمهوري در ايران، اظهار داشت: تعدد و تنوع جريانهاي سياسي کاندیداهای ریاستجمهوری نوعی وزنکشی سیاسی را به وجود آورده و این تنوع انتخاب، در مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تأثیرگذار خواهد بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه گلستان در ادامه بیان داشت: ائتلاف پيشرفت از ابتدا با هدف اتحاد اصولگرایان و خروجی یک نفر بهعنوان کاندیدای نهایی شکل گرفت، در حالی که قرار بود طبق نظرسنجيها تا قبل از انتخابات خروجي خود را اعلام كنند.
وی تصریح کرد: تجربه مناظرههای تلویزیونی سال 88 و اعلام برنامههای کاندیداهای ریاستجمهوری، تحولی در میزان رأی و نظرسنجی ايجاد كرد، و اين در حالي است كه امروز نامزدها برنامههاي خود را در قالب تبليغات رسانهاي ادامه ميدهند و در عرصه رقابت، نظرسنجيها را به نفع خود مطرح میکنند.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان با توجه به اعلام ائتلاف 1+2 مبنی بر استفاده از حضور ديگر اعضا در كابينه، اظهار داشت: این مهم به معنای نفي تقابل اعضا بوده، لذا اگر آنها به یک نتیجه واحد میرسیدند، قطعا برای اصولگرایان بهتر بود.
قربانی با تاكيد بر اينكه كانديداها نبايد به تخريب شخصيت رقباي خود بپردازند، تصریح کرد: کاندیداهاي ریاستجمهوری كه با عنوان احساس تکلیف دینی_ ملی به این عرصه پا گذاشتهاند بايد برنامههاي انتخاباتي خود را در كنار رعايت اخلاق سياسي مطرح كنند.
عضو هيئت علمي دانشگاه گلستان، در پایان خاطرنشان کرد: كاندیداهای ریاستجمهوری ضمن آنكه فرمايشات مقام معظم رهبري و قانون اساسي را سرلوحه كار خود قرا ر ميدهند، نبايد بهانهای به دست دشمنان برای سوءاستفاده دهند.
انتهای پیام/