به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان رییس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگاران گفت: پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان با بکارگیری دانش فنی این اسانس را تولید و وارد بازار جهانی کرد.
عبدالرسول ابراهیم آبادی کیفیت این اسانس را منطبق با استاندارد ایزو (ISO 9842) دانست و افزود:اسانس تولید شده گل محمدی در پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان مطابقت کامل با (ایزو) تدوین شده در کارگروه اسانس موسسه بینالمللی استانداردسازی دارد.
وی تصریح کرد: این اسانس مورد تایید شرکتهای عطرسازی کشور فرانسه و نیز تولیدکنندگان اسانس گل محمدی کشور ترکیه قرار گرفته است.
به گفته وی، میزان این اسانس تولیدی پنج کیلو است که پیش بینی میشود تا یک ماه آینده به 20 تا 30 کیلو اسانس افزایش یابد.
رییس پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان توان تولید دستگاه اسانس را 60 کیلو در هر فصل گل محمدی عنوان کرد و گفت: این دستگاه قابلیت فرآوری و تولید اسانس، گلاب و ماده معطر و با ارزش طبیعی فنیل اتیل الکل با کیفیت مرغوب و استاندارد از گل محمدی را دارد.
ابراهیم آبادی، اسانس را با ارزش ترین محصول گل محمدی دانست و افزود: این محصول در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، عطرسازی، آرایشی، بهداشتی و داروسازی کاربرد دارد./ب