رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف می شود و چیزی باقی نخواهد ماند.
وی با توصیه ای به زارعان تصریح کرد: ارزش غذایی علوفه های سیلو شده در تمام مدّت مصرف به طور یکنواخت، حفظ شده و تغییرات آب و هوایی مانند گرما و سرما روی آنها اثر ندارد.
ثقلینی ادامه داد: با انتخاب گیاهان مناسب برای سیلو کردن، علوفه بیشتری تولید می شود.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن اشاره ای به گیاهان علوفه ای یادآور شد: گیاهانی مانند جو، سورگوم، گندم و ذرت چنانچه به حالت سبز برداشت شوند، می توان 30 تا 50 درصد ارزش غذایی بالاتری در هکتار قابل پیش بینی است.
وی سیلو کردن علوفه سبز را در شیرواری تاثیرگذار دانست وگفت: با سیلو کردن علوفه سبز، آب کافی و سالم که در گیاه وجود دارد به مصرف دام می رسد که در شیرواری اثر بسیار خوبی دارد.
ثقلینی تاکید کرد: برداشت زودهنگام محصولات علوفه ای برای سیلو کردن موجب صرفه جویی در مصرف آب و آبیاری می شود./ب