![در بازار میوه چه میگذرد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323974_278.jpg)
اضافه کرد: با اجرای این طرح، با قرار دادن طعمه آغشته به سم در مخزن جوندگان به ویژه موشهای صحرایی که از طریق پشه ناقل این بیماری هستند، جوندگان از بین میروند.
مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان دامغان یادآور شد: در اجرای این طرح، پنج گروه چهار نفره از مرکز بهداشت شهرستان دامغان همکاری دارند.
محمدازنی اضافه کرد: علاوه بر این طرح، سمپاشی کورههای آجرپزی نیز در شهرستان دامغان انجام و قلم دافع حشرات و پشهبند آغشته به سم نیز در بین روستاییان جنوب شهرستان دامغان توزیع میشود.
وی گفت: بیماری سالک در شهرستان دامغان دارای سابقه 15 ساله بوده و در فصل تابستان گریبانگیر مردم بیش از 30 روستا در جنوب و شرق دامغان میشود.
به گزارش فارس؛ رئیس مرکز بهداشت شهرستان دامغان اخیراً با اشاره به شیوع بیماری سالک طی ماههای اخیر در سطح روستاهای این شهرستان، از تدابیر انجام شده و کاهش چشمگیر این بیماری خبر داد.
سیدوحید میررکنی با اشاره به اینکه روستاهای وامرزان، برم، مهماندوست و حسنآباد از روستاهایی هستند که در معرض خطر بیماری سالک قرار دارند، اضافه کرد: این مرکز با کمک خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی و با بهرهگیری از امکانات لازم توانسته تاکنون با این بیماری مقابله کند.
میررکنی با یادآوری اینکه آمار بیماران سالک در سال 89 در روستاهای شهرستان دامغان 400 مورد بوده است، تصریح کرد: این آمار در حال حاضر به 92 بیمار رسیده است که این کاهش نشان از جدیت در مقابله با بیماری سالک دارد./ج1