معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: داشتن برنامه غذایی مناسب از بروز بیماری های مختلف ‏جلوگیری می کند.‏

به گزارش باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ دکتر رسول دشتی با بیان این مطلب افزود: اصلاح شیوه زندگی و داشتن یک ‏برنامه غذایی اصولی و مناسب می تواند باعث کاهش ریسک بیماری در افراد سالم و کمک به درمان در افراد ‏مبتلا شود.‏
وی گفت: یک برنامه غذایی باید متعادل، مناسب و متنوع بوده که نه تنها باعث افزایش ریسک بیماری ها ‏نشود، بلکه به عنوان پیشگیری کننده از بیماری باشد.‏
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: استفاده از مواد غذایی نامناسب و غیر اصولی منجر به ‏تعادل نداشتن مصرف مواد مغذی در بدن شده که افزایش وزن و چاقی، پرفشاری خون و افزایش چربی های ‏خون را به دنبال خواهد داشت.‏
دکتر دشتی گفت: برنامه غذایی نامناسب باعث ایجاد سو تغذیه و بیماری هایی مانند بولیما می شود که برای ‏پیشگیری از ابتلا به بیماری ها باید نکات تغذیه ای را که حایز اهمیت نیز می باشند رعایت کرد. ‏/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.