به گزارش
باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ دکتر رسول دشتی با بیان این مطلب افزود: اصلاح شیوه زندگی و داشتن یک برنامه غذایی اصولی و مناسب می تواند باعث کاهش ریسک بیماری در افراد سالم و کمک به درمان در افراد مبتلا شود.
وی گفت: یک برنامه غذایی باید متعادل، مناسب و متنوع بوده که نه تنها باعث افزایش ریسک بیماری ها نشود، بلکه به عنوان پیشگیری کننده از بیماری باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: استفاده از مواد غذایی نامناسب و غیر اصولی منجر به تعادل نداشتن مصرف مواد مغذی در بدن شده که افزایش وزن و چاقی، پرفشاری خون و افزایش چربی های خون را به دنبال خواهد داشت.
دکتر دشتی گفت: برنامه غذایی نامناسب باعث ایجاد سو تغذیه و بیماری هایی مانند بولیما می شود که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ها باید نکات تغذیه ای را که حایز اهمیت نیز می باشند رعایت کرد. /س