کارشناس مسئول گياهان دارويي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: جوشانده قسمت گوشتدار میوه گردو تقويت كننده كبد بوده و برخي اختلالات كبدي همچون ورم كبد و اختلالات مجاري صفراوي را بهبود مي‌بخشد.

 

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مغز ميوه، پوسته سبز ميوه و برگ درخت گردو مصرف دارويي داشته و مغز ميوه گردو حاوی انواع مواد معدني نظير كلسيم، فسفر، آهن، منيزيم و گوگرد بوده و خوردن آن ناراحتي‌هاي عصبي، اضطراب و بي‌حالي را تسكين مي‌دهد.

وی ادامه داد: برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه نارس آن از مقوي‌هاي تلخ به حساب آمده و اثر تقويت كننده و ضدانگل دارد.

کارشناس مسئول گياهان دارويي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي يادآور شد: کارشناسان مصرف دَمکرده پوسته خارجي گردو را براي جلوگيري از ريزش مو توصیه نموده اند.

نقشی اظهار داشت: دَمكرده پوسته خارجي و سبز گردو براي اسهال مزمن و يا به عنوان دارويي مقوي در كم‌خوني به كار مي‌رود.

وی اظهار داشت: دَمكرده يا جوشانده برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه سبز آن در درمان آفت دهان و ورم لوزه توصيه مي شود.

نقشی گردو را در بهبود درد زانو مفید دانست و تاکید کرد: روغن حاصل شده از له شدن مغز ميوه گردو در باز شدن عروق و درمان دردهای زانو و كتف مفيد است./س

برچسب ها: درمان ، ورم ، کبد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.