مدیر امور عشایری استان کرمانشاه گفت :تولیدات سالانه عشایر کرمانشاه معادل 30 درصد کل گوشت قرمز تولیدی كشور است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

قاسمی  گفت: سالانه 24 هزار و 500 تن شیر، هزار و 650 تن الیاف دامی ، 600 تن روغن حیوانی و 22 هزار قطعه انواع صنایع دستی توسط عشایر استان کرمانشاه تولید می شود.

به گفته قاسمی میانگین با سوادی عشایر استان کرمانشاه یک درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

قاسمی سپس به فعالیتهای صورت گرفته توسط امور عشایری استان در سال 91 و 92 اشاره کرد و تامین و توزیع بالغ بر 20 هزار تن جو کنستانتره دامی، توزیع روزانه بالغ بر سه هزار متر مکعب آب آشامیدنی سالم در بیش از 200 نقطه از مناطق ییلاقی و قشلاقی ومرمت و راه گشایی 450 کیلومتر راه و ایل راه را از جمله این اقدامات برشمرد./س


برچسب ها: عشایر ، کرمانشاه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.