به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
شیر تنها ماده غذایی است ، که
می تواند به طور متعادل بیشتر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند و به عنوان یکی از
مهمترین منابع پروﺗﺌین های حیوانی محسوب می شود و حاوی انواعی از ویتامین های با
ارزش و انواعی از مواد معدنی است،که مهمترین آنها کلسیم می باشد، درحضور لاکتوز ،
جذب کلسیم به میزان قابل ملاحظه ای بهبود می یابد. در حال حاضر در کشورهایی که شیر
و فراورده های آن به مقدار زیاد مصرف می شوند قسمت اعظم کلسیم از این طریق تأمین
می گردد.
هر کودک حداقل روزی دو تا سه لیوان شیر نیاز دارد و نبود این
ماده غذایی باعث نرمی استخوان و کوتاه قدی میشود.
بطور خلاصه مصرف 2 لیوان شیر دارای خواص درمانی ذیل می باشد :
1- جلوگیری از پوکی استخوان
2- کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی
3- افزایش هوش در کودکان
4- کاهش خطر بروز دیابت نوع 2 در بزرگسالان
5- کاهش ابتلا به سرطان روده
6- کاهش فشار خون بالا
7- جلوگیری از خرابی دندان ها و عفونت لثه
8- جلوگیری از پوسته پوسته و خشک شدن پوست اطراف دهان، گوش و بینی
9- جلوگیری از بی اشتهایی ، بی حوصلگی ، خستگی جسمی و روحی
10- کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب
11- تقویت بدن در برابر بیماری های عفونی
12-تقویت رشد موها و جلوگیری از ریزش آن/س