مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تعریف و تهیه سیستم کنترل کیفیت HACCP برای محصولات استراتژیک وشناخت نقاط کلیدی ایجاد خسارت راهکاری مهم برای کاهش ضایعات است.

 

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بررسی جامع راه ها و کاهش بحران نیز باید در برنامه های مهم گنجانده شود.

وی تصریح کرد: توجهی ویژه به اصلاح ماشین های برداشت، حمل و نقل و انبار نیز در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی موثر خواهد بود.

برنو ادامه داد: اصلاح روش های ساده و محلی مانند خشک کردن و تهیه فرآورده های مخلف کشاورزی در جلوگیری و کاهش ضایعات موثر است.

وی افزود: توجه به طراحی و استانداردسازی روشهای بسته بندی کلی و جزیی محصولات کشاورزی بخصوص میوه و سبزی براساس شناخت نیازهای محصول از نیازهای اجرایی کاهش ضایعات است/س

برچسب ها: کاهش ، ضایعات ، محصولات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.