ˈ ستار اسدپورˈ
در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: استفاده از این ظروف برای غذاهای گرم و چرب، به مراتب خطرناک تر بوده و موجب ابتلا به بیماری های جدی تر مانند سرطان می شود.
وی اظهار کرد: زمان برگشت ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به طبیعت300 تا 500 سال است و این ظروف به عنوان نوعی آلاینده شیمیایی، به زنجیره غذایی انسان باز می گردد و موجب تهدید سلامت می شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران با اشاره به نقش رسانه ها در فرهنگ سازی برای استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی عنوان کرد : ظروف یکبار مصرف گیاهی، بر پایه نشاسته ذرت تولید می شود و هیچ مشکلی برای سلامتی استفاده کنندگان ایجاد نمی کند.
اسدپور یادآور شد: طبیعی بودن پلیمرهای ظروف یکبار مصرف گیاهی موجب تجزیه پذیری آن در طبیعت و عدم تخریب محیط زیست می شود./س