30 دانشگاه از مجموع دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت در جمع یک درصد دانشگاه های برتر کشور قرار گرفته اند.

دکتر مصطفی قانعی معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت و درمان در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران افزود: در برنامه پنجم توسعه عنوان شده که باید دانشگاه علوم پزشکی کشور جزء یک درصد دانشگاه های دنیا قرار گیرند که تا سال گذشته 5 تا 6 دانشگاه در جزو دانشگاه های یک درصد قرار دارند ولی هم اکنون این دانشگاه ها به 8 دانشگاه رسیده است که با این اوضاع ما از برنامه پنجم جلوتر افتاده ایم.

وی با بیان اینکه امیدواریم تا پایان سال تعداد دانشگاه ها علوم پزشکی کشور که جزو یک درصدهای دانشگاه ها برتر دنیا قرار می گیرند به 10 دانشگاه برسد عنوان کرد: برخی از دانشگاه ها بسیار خوب توانستند صعود پیدا کنند به عنوان مثال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از رتبه  1900 در سال 2011 امسال به رتبه 1550 و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم از 1600 به 880 صعود پیدا کرده اند که این نشانه تلاش مجدانه اساتید و مسئولین دانشگاه می باشد.

قانعی با تاکید بر اینکه رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران از 660 امروز به 492 رسیده است اظهار داشت: این دانشگاه جزو 500 دانشگاه برتر دنیا است.

وی در خصوص دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران جزو یک درصد دانشگاه های علوم پزشکی معرفی شده است. در واقع با این كه دانشگاه دو سال با تهران ادغام شده بود ولی برخی اساتید این دانشگاه مقالات خود را به آدرس و نام دانشگاه علوم پزشکی ایران ارسال می کردند و همین امر باعث شده که این دانشگاه جزو دانشگاه های یک درصد برتر قرار گیرد.

قانعی با اشاره به این که دانشگاه علوم پزشکی تهران، شیراز، اصفهان، تبریز ،شهید بهشتی مشهد، ایران و انستیتو پاستور جزو 8 دانشگاه و مرکز تحقیقات یک در صد برتر دنیا شده اند، خاطرنشان کرد: در کل کشور از مجموع دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم 30 دانشگاه جزو یک در صد دانشگاه های برتر دنیا هستند./ع2
برچسب ها: دانشگاه ، بهداشت ، علوم ، پزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار