به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران، گرایش مخابرات رمز با رویکرد کل نگر به مسئله امنیت مخابرات و با توجه به نیازهای روز افزون کشور به نیروی انسانی خبره در این حوزه، برنامه ریزی و راه اندازی شده است.
محمد رضا تقی دخت مدیر روابط عمومی و امور بین الملل پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران گفت: برنامه آموزشی گرایش مخابرات شبکه و مخابرات رمز با انجام مطالعات گسترده تطبیقی داخلی و بین المللی و با ملاحظه روندهای توسعه پژوهشی و صنعتی در حوزه های مرتبط و در مرزهای دانش این زمینه های تخصصی طراحی و تنظیم شده است و هیچ دانشکده و دانشگاهی در کشور این گرایش های تخصصی را در برنامه آموزشی خود ندارد.
وی ادامه داد: گرایش مخابرات شبکه نیز در چارچوب همکاری پژوهشی دانشکده فنی دانشگاه تهران با شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) برنامه ریزی و راه اندازی شده است تا متخصصین و محققان شبکه های مخابراتی نسل آتی را تربیت کند.
تقی دخت اظهار داشت: اکنون با اضافه شدن این دو گرایش در کنار دو گرایش قبلی یعنی مخابرات سیستم و مخابرات میدان، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران، تنها دانشکده ای است که این چهار گرایش تخصصی رشته مهندسی برق مخابرات را به طور همزمان در مقطع کارشناسی ارشد ارایه می دهد و داوطلبان می توانند این گرایش ها را از امسال برای ادامه تحصیل انتخاب کنند./ل
برای دستیابی به اطلاعات کامل درباره سرفصل های ارشد شبکه های مخابراتی باید به چه سایتی مراجعه کنم
دانشگاه جامع امام حسین(ع) 15 سال هست که از طریق کنکور سراری در رشته مخابرات رمز دانشجو میگیرد!