مصرف لوبیای سویا موجب افزایش حافظه، كاهش كلسترول بد و افزایش كلسترول خوب می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


مصرف لوبیای سویا موجب كاهش كلسترول بد خون LDL می‌شود و از اكسیداسیون كلسترول( HDL )جلوگیری می‌كند.

مصرف سویا رادیكال‌‌های آزاد را خنثی می‌كند و مانع از تشكیل پلاك‌ در عروق خونی می‌شود. سویا یكی از موادی است كه سرشار از فیتو استروژن‌ است كه در تقویت حافظه و افزایش هوش بسیار مفید است.

فلزاتی مانند روی و منیزیم نیز در افزایش حافظه و تقویت آن مؤثر است كه این گونه مواد در سبزی‌ها و میوه‌ها به وفور یافت می‌شود.

برای افزایش حافظه و تقویت آن می‌توان از منابع غذایی حاوی كولین استفاده كرد. كولین بر سلول‌های عصبی تأثیر می‌گذارد و موجب ساخته شدن استیل‌كولین می‌شود.

استیل كولین برای افزایش حافظه و فعالیت‌های عضلانی بسیار مفید است. كولین در مواد غذایی مانند شیر، جگر، تخم‌ مرغ و بادام ‌زمینی وجود دارد./ب

برچسب ها: کرمانشاه ، لوبیا ، حافظه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.