دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه خبرهایی پیرامون اینکه کمیسیون تلفیق اعتبارات حوزه سلامت را نادیده گرفته است انتشار یافته که موجب تشویش اذهان عمومی گردید و دغدغه جامعه پزشکی را درچنین شرایطی تشدید کرده است.
وی افزود: بنده و دکتر پزشکیان نماینده اعضای کمیسیون بهداشت و درمان در کمیسیون تلفیق هستیم و اصلا غیر منطقی است که طرحی که بوسیله 2/3 نمایندگان رای آورده ناگهانی لغو شود،
ما در تصمیم گیری های خود باید صلاح مردم را در نظر بگیریم نه جهت گیری فکری خودمان را .
وی با بیان اینکه 10 درصد از محل هدفمندی یارانه ها باید به بودجه سلامت تعلق گیرد خاطر نشان کرد:در صورت حذف این در آمد حوزه سلامت از بین می رود و لذا نمایندگان خواستار بررسی مجدد این طرح در صحن علنی مجلس شدند .
وی گفت: دغدغه های سلامت مردم فقط مخصوص نمایندگان کمیسیون بهداشت و درمان نیست بلکه تمام نمایندگان باید خود را در حفظ امنیت و سلامت مردم موظف بدانند./ع2