به گزارش باشگاه خبرنگاران لرستان زمانیان افزود: در حال حاضر دانشگاه لرستان دارای 7 دانشکده و 4 مرکز اقماری است.
وی با اشاره به به اینکه همچنین 223 هیأت علمی اعم از استادتمام، دانشیار، استادیار و مربی در این دانشگاه فعالیت میکنند، ادامه داد: در سال 91-90، 182 نفر را بورسیه کردیم و این در حالی است که در سال 84 این تعداد 3 نفر بودند؛ همچنین قصد داریم در بهمنماه سالجاری 100 نفر دیگر از اعضای هیأت علمی را بورسیه کنیم.
دکتر زمانیان با بیان اینکه 70 درصد اعضای هیأت علمی این دانشگاه استادیار به بالا هستند، تصریح کرد: همچنین 8 هزار و 495 دانشجو در مقطع دکترای حرفهای، کارشناسی ارشد و کارشناسی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وي گفت: در حال حاضر تعداد دانشجویان دکترای این دانشگاه 200 نفر است که اول مهرماه این تعداد به 206 نفر افزایش خواهد یافت.
رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: تا پایان نیمه اول سال 89، 55 رشته داشتیم و این در حالی است که از سال 89 تاکنون، 103 رشته به مجموع رشتهها افزوده شده است.
دکتر زمانیان با بیان اینکه افتتاح شعبی از دانشگاه لرستان در شهرستانها جزء مصوبات سفر اول هیأت دولت به استان بوده، بیان کرد: در همین خصوص 4 شعبه از دانشگاه لرستان به صورت تکجنسیتی در شهرستانهای پلدختر، کوهدشت، نورآباد و الشتر راهاندازی شد.
وی از اخذ مجوز 13 رشته دکترا و 23 رشته کارشناسی ارشد در پردیسهای این دانشگاه خبر داد و افزود: اول مهرماه در این پردیسها دانشجو پذیرش خواهد شد.
رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: در طی برنامه چهارم توسعه 14 هزار و 750 مترمربع برای پروژههای عمرانی اخذ مجوز داشتیم و این در حالی است که تنها در سال 90 مجوز ماده 215، 32 هزار مترمربع را اخذ کردیم.
دکتر زمانیان یادآور شد: سال گذشته در افتتاح پروژههای عمرانی در قالب 22 هزار و 400 مترمربع رکورد زدیم که این پروژهها شامل پردیس شهدای دانشگاه، خوابگاه حضرت معصومه(س)، بانک تجارت دانشگاه، دانشکده دامپزشکی، ساختمان دانشکده علوم پایه و توسعه سلف سرویس بوده است.
او خاطرنشان کرد: همچنین 1400 مترمربع در ضلع غربی دانشگاه، 20 کلاس درس و یک سالن IT اخذ کردیم.
رئیس دانشگاه لرستان اخذ مجوز پژوهشکده سنگ، راهاندازی پارک علم و فناوری و آزادسازی حریم قلعه فلکالافلاک را از دیگر اقدامات دانشگاه برشمرد و افزود: با توجه به اینکه لرستان 25 درصد منابع سنگ ساختمانی کشور را دارد و از نظر تولید بعد از اصفهان، دومین استان کشور محسوب میشود، توانستیم مجوز پژوهشکده سنگ را اخذ و در این راستا گروهها تشکیل شده و درصدد جذب اعتبار آن هستیم.
دکتر زمانیان بیان کرد: به منظور تجهیز آزمایشگاههای دانشگاه 3 میلیارد تومان تجهیزات خریداری شده است.
وی از کلنگزنی مجتمع رفاهی فرهنگی دانشگاه لرستان در باغی به مساحت 9 هزار مترمربع که شامل 7 طبقه ساختمان، هتل، سالن پذیرایی و استخر است، خبر داد.
رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: 505 کارمند غیر هیأت علمی داریم و نسبت کارمند به تعداد اعضای هیأت علمی کاهش یافته، همچنین نسبت دانشجو به کارمند 16 به 1 است.
دکتر زمانیان از برگزاری 30 کرسی آزاداندیشی و 20 جلسه انتخاباتی در دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: در طی سال 91-90 مدیر امور فرهنگی و معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه موفق به کسب عنوانهای برتر بین دانشگاههای سراسر کشور شدند./س