خدیجه علیپور، کارشناس ارشد اطلاع رسانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: امروزه اعتياد به اينترنت به عنوان يك اختلال روانشناختي در علم روانشناسي و پزشكي مطرح است. سلامت عمومي كاربران معتاد به اينترنت نسبت به كاربران عادي در معرض خطر بيشتري قرار دارد.
وی گفت: كاربرد فن آوري هاي رسانه اي و ارتباطي نوظهور به خصوص در نسل هاي جوان تر، چنان شيوعي يافته است كه گاه به نظر مي رسد اين وسايل به جزئي از بدن آنها تبديل شده است. اعتياد به استفاده از اين وسايل چنان دامن گير افراد شده است كه با آنها به خواب مي روند و از خواب بر مي خيزند. اين وضعيت نگراني هايي جدي را در بين كارشناسان حوزه هاي مختلف برانگيخته است.
علیپور تصریح کرد: وسايل نوظهور به دليل جذابيت و محبوبيت هايش براي نسل جوان دانشجو، به امري لاينفك تبديل شده است آموزش شيوه هاي استفاده درست از آن مستلزم فرهنگ سازي و فراهم نمودن يك بستر مناسب براي استفاده از آن ها است.
وی خاطرنشان کرد: جاي آن دارد به پديده اعتياد اينترنتي به عنوان يك معضل سلامتي كه اغلب گريبانگير نسل جوان و آينده ساز جامعه مي باشد، توجه جدي شود، و مسئولين دانشگاه كه متولي امر سلامت دانشجويان هستند در زمينه فرهنگ سازي مناسب و آموزش صحيح استفاده از اينترنت در دانشجويان برنامه ريزي نمايند./ح