به گفته‌ی حکمای طب سنتی با نوشیدن عرقیات‌ گیاهی مخصوص هر فصل می توانید از بروز بسیاری از بیماری‌ها در طول سال پیشگیری کنید.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ با نزدیک شدن به تابستان بدن ما هم همگام با طبیعت دچار تغییراتی می‌شود که روی عملکرد اندام‌ها و دستگاههای درونی تاثیر می‌گذارد.

به گفته‌ی حکمای طب سنتی باید تدابیری اندیشید که در این فصل و ماه بدن به تعادل برسد تا بتواند در برابر گرمای شدید تابستان مقاومت کند.
 
نوشیدن آب خیار، آب آلبالو‌، آب گیلاس، آب هندوانه، آب ماست، شربت سکنجبین، شربت ریواس، شربت انار، شربت تمبر‌هندی، شربت غوره‌، شربت نارنج و لیمو بعد از غذا و ماءالشعیر‌ سنتی بهترین گزینه‌های پیشنهادی برای فصل بهار است.

عرق شاتره‌ را در این ماه زیاد بخورید ضد خارش‌های پوستی است و برای کبد بسیار نشاط‌آور است عرق بید تصفیه‌کننده خون است و زردی پوست را کاهش می‌دهد عرق بیدمشک‌ تقویت‌کننده قلب و عروق است و ضد تپش قلب نیز است.

مصرف به اندازه عرقیات‌ گیاهی بسیار مفید است و سلامت را تضمین می‌کند و برای حفظ تندرستی در فصل بهار عرق شاتره‌ و بیدمشک‌ بنوشید.

در این فصل با لباس‌های نخی و پنبه‌ای ورزش کنید و لباس‌های خنک انتخاب کنید از خوردن غذاهای با طبع گرم خودداری کنید و باید فعالیت بدنی مقاومی داشته باشید تا به واسطه فعالیت بدنی وادار به تعریق بیش از حد نشویم.
برچسب ها: خرداد ، ماست ، سکنجبین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار