کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی گفت: استفاده از گروه غذایی نان و غلات، علاوه بر تامین انرژی بدن، موجب سلامت دستگاه عصبی می شود.

ˈالهه کیفرˈ در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: مصرف چهار گروه مواد غذایی، شامل میوه ها و سبزیجات، نان و غلات، لبنیات، هم چنین گروه پروتئین ها شامل گوشت، حبوبات و تخم مرغ، سلامتی افراد را در پی دارد.
وی با تاکید بر رعایت دو اصل تعادل و تنوع در رژیم غذایی گفت: مواد تعریف شده در هر گروه غذایی، دارای ارزش غذایی مشابهی هستند که می توان به صورت جایگزین از آنها استفاده کرد.
کیفر تصریح کرد: مصرف میوه و سبزی برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها، ترمیم زخم، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است.
این کارشناس تغذیه افزود: گروه گوشت و حبوبات نیز برای رشد و خون سازی، هم چنین گروه لبنیات برای استحکام استخوان ها و دندان ها، رشد و سلامت پوست و مو موثر است.
کیفر اظهار کرد: کودکان بهتر است برای تامین انرژی موردنیاز رشد بدن، از قندها و چربی های طبیعی استفاده کنند.
وی عنوان کرد: بزرگسالان بهتر است مصرف روغن های جامد و مایع، کره، دنبه، خامه، سرشیر، سس مایونز، مربا، قند و شکر، شربت، ترشی ها، نوشابه های گاز دار، قهوه و نمک را محدود کنند./س
برچسب ها: سلامتی ، دستگاه ، عصبی ، نان ، غلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.