بهار نارنج همان شكوفه درخت نارنج است كه در فصل بهار درخت را زینت داده، در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج می ‌دهد.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

گل  بهارنارنج را اگرچه در پخت مربا مورد استفاده قرار می‌ گیرد، ولی كاربرد اصلی آن به‌ همان صورت گل خشك و به ‌خصوص عرق در طب گیاهی است.

برای مصرف دارویی، شكوفه‌های بهار نارنج را صبح زود که به حالت غنچه ی نشكفته است، می چینند و سپس در محلی تاریك سریع خشك می ‌كنند تا تغییر رنگ ندهند

خواص بهار نارنج

بهار نارنج آرامش‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است

اشتها آور و ضد سرفه است

برای کنترل تشنج و حمله قلبی استفاده میکنند.

برای تپش قلب و اضطراب مفید است./س

.


برچسب ها: خاصیت ، بهار ، نارنج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.