یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد که خشک کردن میوه ها و استفاده از آن چند سالی است که بسیار در میان مردم باب شده است اما مصرف خشک کردن میوه ها تا چه میزان می توانند بهتر از مصرف طبیعی آن ها باشند؟

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ میوه اگر خشک شود مغذی و انرژی زاتر است و کالری کمتری نسبت به طبیعی آن دارد و برای دیابتی ها بسیار می تواند مفید واقع شود.
بررسی ها نشان می دهند تنها بدي میوه های خشک آن است که آن ها فیبر کمتری نسبت به حالتی دارند که طبیعی هستند و در مقایسه با حالت طبیعی شان کمتر برای روده و معده مفید واقع می شوند.

اگر هر روز به مدت 4 هفته میوه خشک بخورید میزان آنتی اکسیدان ها در خون افزایش و کلسترول بد «ال دی ال» کاهش پیدا می کند.

کمشمش از میوه های خشک شده بسیار مغذی است که برای افرادی که قند خون بالایی دارند بسیار مفید است و میوه های خشک سبب لاغری می شوند.
 
نکته: پزشکان توصیه می کنند مصرف آن ها با ماست سالاد و خوردن هر روز آن ها برای بدن بسیار مفید است.
برچسب ها: میوه ، طبیعی ، خشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار